Mit jelent ha a 10éve halott szeretett nagypapámmal álmodtam, és "áthívott"?
Az álom: Egyik éjjel kimentem a temetőbe álmomban, és ott volt nagyapám, és még pár idősebb bácsi. Mondta h éhes és vigyek neki enni, és szeretné megismerni a páromat, szóval másnap éjjel ismét vár. Páromnak mondtam h készüéjön este megyünk valahová, de nem mondtam meg neki, csak akkor amikor a temető kapujába értünk, és akkor azt mondta h bolond vagyok és nem normális... (amikor elmeséltem neki ébren ezt az álmot akkor szó szerint ezeket mondta..) tehát mentünk, odaértünk, párom lefagyott... Papóm meg kérdezte hogy még most sem tudja, hogy mire vagy képes? Én meg mondtam h tud rólam pár dolgot. Másnapra meghívott papóm, mondta h még egyszer szeretne velünk találkozni. Az álmomban felébredtem és egy régi épület vagy kastély szerűben mentünk, fura módon tudtam h merre kell mennünk, én mentem elől, párom jött mögöttem. Vékony keskeny padlók voltak, kis válaszutak, és tudtam merre kell mennem... Párom megijedt, és mondtam neki h nyugi nem fogsz leesni, rám vigyáznak, de szerintem rád is. Aztán láttam vmilyen fehér fényt avgy ködöt vagy nem tudom mi volt az. Ott állt papóm, mellette olyan emberek rokonok akik már meghaltak. Egy idős bácsi is volt ott, akit nagyon szeretek, és most még él, de nagyon beteg. Közel van a 90-hez. Végülis átértem, de felébredtem és nem tudom h párom is átért e.
Álmodtam már halottakkal, de ilyet még soha, amikor elmeséltem anyuéknak nagyon megijedtek, mert sok álmom vált már valóra (balesetek, ajándékok...)
Mit jelenthet? Most lesz papóm halálának 10.évfordulója, lehet h meghalok? (vagy ez hülyeség?) Kérlek ne nevessetek ki nem azért írtam le, véleményeket és hasonló eseteket várok! Köszönöm előre is a válaszokat!
Hány éves vagy? Sztem nem kellett volna oda menned álmodba mé nem mondtad neki h nem mehetsz még.
Am nemhinném h meghalsz igaz h kicsit rémisztő.
Ha nagyon bízol az álmodban menj el egy jósnőhöz.
Szia!
Én ilyenekkel foglalkozom "hobbiként", mióta az eszemet tudom...
Te nem fogsz meghalni, viszont az a 90 éves beteg bácsika szerintem igen, ha már o is koztuk volt... Méghozzá pár héten belul!
A nagypapád csak találkozni akart veled, uzent neked! Nekem is uzentek már álmomban halottak, a szentek is nekem szoktak sírni... Innen tudom, hogy angyal vagyok és kiválasztott. Nem kell félned a nagypapádtól, inkább keresd vele a kapcsolatot, és ne jóshoz menj, hanem inkább szellemidézhoz (nem tudom hogy hívják ezeket).
Mindenesetre emlékezz vissza minden apró kis részletre, minden szóra, fejtsd meg az uzenetet! Tudod, ez nem biztos, hogy álom volt... Néha álomnak látszanak a dolgok, de kozben nem azok! Éjszaka szabadulnak fel az energiák, így ha testben nem is, de lélekben ott vagy, ahol álmodod, mondjuk én már voltam testben is. Meg tudod kulonboztetni, hogy mi az álom és mi a valóság, amit álomként látsz!
Az is lehet, hogy van valami képességed, mindenesetre menj el egy ehhez érto emberhez! És ez nem hulyeség, nem vagy bolond!!
Majd írd meg, mi tortént!
huhaaaa... :O
hová keveredtem? Xd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!