Miért álmodom ezt?
Figyelt kérdés
Már zsinórban harmadjára álmodom azt, hogy éjszaka egy út szélén állok, és egy halott motoros lány fekszik mellettem az összetört motorján. Az úton jönnek-mennek a járművek, de senki sem áll meg, hogy segítsen, telefon nélkül a mentőket sem tudom felhívni, és nem merek a lányhoz nyúlni, mert sérült a gerincoszlopa, és attól félek, hogy ha megmozdítom a testét, akkor visszafordíthatatlan károkat okozok neki.2014. okt. 30. 09:05
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen almom amikor 6 szor egymas utan mindennap ewste ezt alomdtam hogy biciklizek a templom ellot jon valami auto att akarok menni es behajtottam a nagy sancba.Ez valora is vallt nekem bementam a sancba :D
2/4 A kérdező kommentje:
Remélem az én esetemben nem válik valóra.
2014. okt. 30. 16:44
3/4 anonim válasza:
Túl sok balesetes videót néztél a youtube-on. Ha a lány halott, nyugodtan megmozdíthatod, neki már nem árt.
4/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy valóra válna,engem álmoban zsinorban akrtak megölni fiúk és még élek.(Bár a végén én nyírtam ki őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!