Működhetett a szerelmi kötésem?
A férjem elhagyott, és nem bírtam ezt feldolgozni. Végső elkeseredésemben hallottam egy szerelmi kötésről, mit elvégeztem magunkon, majd rá néhány hónapra vissza jött hozzám. Ezt csináltam:
Sóval az oltárra szórtam egy szív alakot. A szív belsejébe tettem egy piros és egy zöld gyertyát. Két bábut nevekkel ellátva, egy piros szalagot, és egy rózsát áldozat képpen. Az oltáron kívül volt egy fehér gyertya ahol megtisztítottam a bábukat, a szallagot, és a két gyertyát is. Úgy kezdtem, hogy először meditáltam a fehér gyertyánál, egy picit kitisztítottam a gondolataim,és össze írtam,hogy mit akarok mi legyen más a kapcsolatunkban. Majd miután ezzel végeztem meggyújtottam a zöld és a piros gyertyákat. Gondolatban elképzeltem, hogy újra együtt vagyunk, és nincsen semmi problémám, és egyre közelebb toltam a bábukat egymáshoz. Mikor egymás mellett voltak össze kötöttem őket, és elmondtam egy varázsigét. A bábukat a rózsával és a kívánságommal elégettem, majd a hamut szétszortam a kertben, de persze csak azután,hogy leégett a piros és a zöld gyertya.
Mit gondoltok mennyire volt hatásos? Mert én nem hittem ebben korábban, de a férjem vissza jött. 29/N
Ez szerintem érdekes.Sajnos nem vagyok jártas az ilyesmiben.
Ez fehér mágiának számít vagy feketének?
Állítólag a fekete többet árt mint használ.Láttam egyszer egy dokumentumfilmet.Meséltek mágiát űzök is és olyanok,akik felkeresték őket segítségért.A szerelmi kötéssel az volt a fő gond,hogy akit akaratán, tudtán kívül így megkötöttek az boldogtalan lett:(szabadult volna a másiktól de nem tudott mert kötötte a mágia.Ha szerencséje volt talált valakit aki csinált egy oldást.
Engem is hagytak már el és szenvedtem mint egy kutya.De szerettem annyira,hogy hagyjam elmenni,hogy mással boldog legyen.Mindketten boldogtalanok lettünk volna.Találtam másik párt,és most már tudom jó döntést hoztam akkor.
Vicces lenne tudni, hogy eközben valójában mi történt a férj oldaláról. Körülbelül annyi, hogy akivel megcsalt, valószínűleg lepattintotta. Úgyhogy most visszament hozzád, amíg nem találja meg a következőt.
Komolyra fordítva a szót: abban az esetben működhet így, ha az oltár 1500 előtt épült (pontosan 1501. január 7-e előtt), és a rózsa nem nemesített, hanem vadon termett, teljesen természetes úton, és a gyökérzetének 100 méteres körzetében nincs észak-déli irányú út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!