Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Működhetett a szerelmi kötés?

Működhetett a szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy tetszik egy fiú és csináltam egy szerelmi kötést. Nem csak tetszik, hanem szerelmes is vayok belé, de őrülök érte, szó szerint rajongok érte. Én egy nagyon visszahúzódó fiú vagyok és az a fiú nagyon kedves volt velem eddig tökre jófej meg minden, törődött velem. Jah azt nem írtam, hogy osztálytársak vagyunk. én sohasem mentem oda hozzá, ő jött oda mindig. Az a baj, hogy ő hetero, mert volt barátnője. És amióta megcsináltam a kötést kerül, felém sem néz, viszont észrevettem, hogy állandóan figyel. Ez azt jeleni, hogy benne is megvan a hajlam? Miéyen kötést csináljak, hogy oda is jöjjön és szerelmes legyen belém? Én sajnos nem merek oda menni hozzá :S

2015. febr. 7. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmi kötéstől nem lesz homokos senki, bár ha nagyon gyenge az akarata, összezavarhatod vele. Az elméd folyamatosan felülbírálja a tudatalatti parancsait, és ha túlzottan ellentétes vágyakat vesz észre, akkor maximum értetlenkedik, vagy elkezdi jobban távol tartani magát az adott témakörtől.
2015. febr. 7. 22:07
 2/13 A kérdező kommentje:
igazából ő egy nagyon erős araratú és erős megjelenésű pasi. De lehet azért működött mert már nagyon jártas vagyok a vonzásban.
2015. febr. 7. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen mindegy mit kötögetsz vagy vonzasz, ha valaki erős akaratú, az nem fog behódolni neked. Sőt, ha kicsit is észreveszi mit csinálsz, akkor csak oda megy és minimum felpofoz. Ne akarj már homokost csinálni egy normális emberből, annyi hozzád hasonló van, azok miért nem jók?
2015. febr. 7. 22:13
 4/13 A kérdező kommentje:
ugyan már hogyan venné észre?
2015. febr. 7. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Könnyebben, mint szeretnéd. Kellő önismerettel nagyon egyszerű kiszűrni mások próbálkozásait, azok természetéből pedig rájönni, hogy kik akarnak befolyásolni. De nem ez a lényeg. Miért nem jó neked az, aki elfogadna téged? Miért a manipulációban látod a megoldást?
2015. febr. 7. 22:18
 6/13 anonim ***** válasza:

"De lehet azért működött mert már nagyon jártas vagyok a vonzásban."

Ha jártas vagy benne, nem kellene tudnod hogyan is működik, mi zajlik le olyankor és hol csíphető fülön? Csak kérdezem.

2015. febr. 7. 22:19
 7/13 A kérdező kommentje:
nem, nem tudom, csak azt, hogy mindig megtörténik az, amit szeretnék.
2015. febr. 7. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
szóval te hobbiból védtelen heterókat próbálsz térítgetni, ferdítgetni? nem tiltja ezt a törvény, vagy valami?! hihetetlen, hogy már tényleg semmilyen téren nincs biztonságban az ember... -.-
2015. febr. 7. 23:56
 9/13 anonim válasza:
35%
A szerelmi kötés azzal működik, aki szerelmes beléd, és nem foglalt, vagy akivel együtt vagy, de a kapcsolat ellaposodott. A szerelmi kötés olyan kiszemelt esetében, aki semmit sem érez irántad, nem működik. Inkább próbálj ki szerelem bevonzó varázslatot. Ha ő az, akivel együtt kell lenned, akkor őt vonzod be. Ha, nem akkor bevonzol valaki mást. Semmiképpen sem fogsz rosszul járni. ;)
2015. febr. 8. 19:11
 10/13 A kérdező kommentje:
már csinálom egy ideje, de köszi az ötletet. csak az a baj, hogy nem tudom őt elfelejteni és elengedni. de sebaj, mindjárt vége az évnek és a sulinak is, mert már elballagunk.
2015. febr. 8. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!