Csak magamban kell hinnem?
Tegnap vége lett egy komoly kapcsolatomnak, és elég elkeseredett vagyok. Már egy hete húzódik,így azóta próbálkoztam egy kis mágiával is,hogy mégis velem maradjon. Nem jött be,de ha nem a csodára várok, hanem elhiszem,amit akarok,és tudom,hogy sikerülhet, akkor már a puszta gondolataimmal is vissza szerezhetem? Nagyon szeretem,és nem akarok nélküle élni, ezért ha tudtok valami jó kis szerelmi kötést én még az is szívesen megcsinálnám.
Igen tudom,hogy milyen lehetséges negatív mellékhatásai vannak a kötélnek,de érte erre is hajlandó lennék.
A választásokat előre is köszönöm, és szépen kérlek titeket,a negatív választóktól kíméljetek. :)
Semmilyen kötést ne használj!
Ne akarj beleavatkozni a másik akaratába, fogadd el, ha ő már nem akar veled lenni.
Te már fekete mágiát akarsz használni. Azt ne tedd!
Tudom, hogy nagyon szeretnéd, ha veled maradna, de az élethez nem csak boldogság és vidámság jár, hanem csalódás és szomorúság is. De pont ezektől az ember az aki. Ha nem lennél szomorú, akkor soha nem látnád át azt a helyzetet, amikor boldog voltál. Vagy éppen fordítva. Lehet, hogy most úgy érzed megszakad a szíved a bánattól, de engedj utat ennek a szomorúságnak. Ha kell sírd és éld át a fájdalmat. De tudd, hogy ez nem egy boldog időszak vége, hanem egy új időszak kezdete. :)
Emberek jönnek mennek, de az értékét nem veszti el senki. :)
Tisztázzuk!
Nem érte vagy hajlandó a szerelmi kötésre, hanem csakis saját magadért. Önző vágyaid beteljesedéséért!
Ha önzetlen lennél és tisztelnéd akkor nem csinálnál ilyet!!!!
Harmadiknak baromira igaza van.
"de érte erre is hajlandó lennék. " - mármár majdnem nemesnek hangzik így a dolog, pedig pont a fordítottja az igaz, eléggé aljas dolgot tervezgetsz. Remélem hamar elveted ezt a végtelenül önző, negatív, erőszakos ötletedet.
A net tele van ilyenekkel. Persze nem fog működni, mert mágia valószínűleg, sajnálatos módon nem létezik. Csak a filmekben, meg a regényekben. Vagy ha mégis létezik, nem a neten fogsz rábukkanni, mert ha ilyen egyszerű lenne már köztudatban lenne, és a tudósok ezerrel kutatnák a mágiát...
De ha jobban érzed magad tőle keres rá a neten pár leírásra.
Ja szerintem nem vagy annyira önző, mint ahogy itt beállítanak, hogy szeretnél boldog lenni vele.
Én örülnék neki ha az én ex-barátnőm ilyet kérdezne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!