Elvégeztem a tanfolyamot évekkel ezelőtt. Sajnos nem gyakoroltam, és már semmit sem tudok. Hogyan tudnám újraépíteni magamban a technikákat?
Elvégeztél egy tanfolyamot, de már semmit nem tudsz.
Nem adott túlzottan mély tudást, ha mindent elfelejtettél és csak annyi rémlik, hogy ott voltál.
.
"... már semmit sem tudok."
Ebből az következik, hogy újra kell tanulnod, hiszen felfrissíteni nincs mit.
.
Van hanganyagod, könyveid és jegyzeteid, mégis ide teszed fel kérdésed, mit kéne/kell csinálnod?
Szerintem te ezt jobban tudod, mint mi.
Neked kell tudni azt, hogy mennyi időt szánsz a gyakrolásra, és az olvasásra.
Pl hiába mondom azt hogy naponta olvasd ki a tanfolyami kézikönyvet, ha úgyse fogod.
Szóval... szerintem igazából mindegy, a lényeg annyi hogy olvasd, hallgasd, és majd a többi jön magától :)
Annyi időt szánj rá, amennyit szeretnél, illetve tudsz. Ez nincs időhöz kötve,és amúgy is...
Szóval szerintem szabadidőben simán olvashatod, vagy amikor kedved van :)
Napi kétszer ajánlott, 5-5 percet. Programozd be, hogy minden nap fogsz meditálni (agykontroll) és a háromujj-technikát is programozd be újra.
A könyvek közül a "Gyógyíthatsz" cíművel kezdeném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!