Ha orgazmust tudok kiváltani magamban pusztán a gondolatom erejével, akkor ez jelent valamiféle szokatlan kontrollt a testem felett?
Ezt értsétek úgy, hogy éppen pár perce teljes nyugalmi helyzetben, a kisujjamat se mozdítva sikerült annyira koncentrálnom, hogy a pulzusom megemelkedett, elkezdtem remegni (nem azért mert feszítettem, ilyenről nincs szó, hanem mert izgult a testem ahogy egy aktus során tette volna) és eljuttattam magam az orgazmusig. A külső szemlélő számára kb úgy mintha csak nyugalomban (a remegést leszámítva) aludnék...
Tudom ez nem hangzik valami csodaszerűen, de érdekelne a véleményetek, hogy vajon ezt értékelhetem úgy, hogy "jól tudok hatni a saját testi folyamataimra", vagy egy hétköznapi dolgot tapasztaltam meg most először a nemi érésem után 6 évvel, amiben semmi extra?
(Pl nekem azért ez egy relatíve jó bizonyíték arra, hogy a saját gondolatunk erejével tudjuk befolyásolni a szerveink működését... Még ha nevetséges is a kis bizonyítékom, mégiscsak a gondolataimmal sikerült a vérnyomásom felcsavarni, és 1-2 mirigyem aktiválni :D)
szia!
Szerintem ne élj párkapcsolatban , tökéletesen ellátod magad is a nemi élvezeteket ....:D
Ez most kamu?
Ha nem, akkor dúúrva...Ez egyáltalán lehetséges? Hogyan...???
Köszi mindenkinek! :)
Szóval nem kamu, neten én is utánakeresgéltem angolul és ahogy nézem többségében nők vannak, akik képesek erre, de férfi példáról is olvastam...
Azonnal keresd föl Kovit!
Érzem, hogy szerződést fog neked ajánlani:-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!