Szerelmi kötést csináltam mi a véleményetek erről a kötésről?
Sziasztok!
Szerelmi kötést készítettem, papírbabákat készítettem ráírtam az egyik babára az én nevem a másikra az övét..derekuknál gyertyák mellett összekötöttem 13x és 9x megcsomóztam és közben azt mondta, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve, többé nem leszünk magányosak, boldogság lesz osztályrészünk amíg csak élünk és soha többé nem válunk el. Illetve a legvégén elcsomagoltam szerintetek hatásos egy ilyen szerelmi kötés?
"már szétmentünk..."
Akkor sok értelme volt. Egyébként az ilyesmi szerencsére nem működik - de ha működne, nem gondolod, hogy erkölcstelen lenne más érzéseit befolyásolni ilyen módon?
A mágia a legtöbb embernél azért nem működik, mert csak olyan zagyvaságokat csinálnak, mint te, hit nélkül, de még a hit sem elég a működéshez, mert mindig van kétely.
A mágia olyan emberek kezében működik, akik sziklaszilárdan biztosak a dolgukban, tehát nem hisznek, hanem tudnak (mert már tapasztaltak, megéltek dolgokat). Persze szerencsére csak olyan emberek "tapasztalhatnak", akik spirituálisan elértek egy bizonyos szintet (pl. buddhista szerzetesek, beavatottak), ezért nekik eszükbe se jutna ilyen szerelmi kötés féle, erkölcstelen marhaságokra időt pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!