Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Otthon alkalmazható szerelmi...

Otthon alkalmazható szerelmi kötést szeretnék csinálni, ami használ is?

Figyelt kérdés
Volt egy párom. 3hete szakitottunk és másfél évig voltunk együtt. Nagyon szeretem őt és bármit megtennék érte hogy életem végéig velem maradjon. Nagyon komolyan gondolom vele..kioktató válaszokat nem kérnék.:) Tudom mit csinálok.

2016. aug. 15. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

"Tudom mit csinálok."

Akkor minek kérdezel?

Amúgy én nem hiszek az ilyen hókuszpókuszoknan, szóval nem tudok segíteni.

2016. aug. 15. 19:51
 2/13 A kérdező kommentje:
arra értettem hogy tudom mit csinálok hogy tudom milyen veszélyei lennének.:) De vállalom őket. Azért köszönöm.:)
2016. aug. 15. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Ninics ilyem, lépj tovább és hagyd békné
2016. aug. 15. 20:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Hallottam már sikeres kötésről:)
2016. aug. 15. 20:06
 5/13 anonim ***** válasza:

"Tudom mit csinálok."

Szerelmi mágiában csak azok tudják, hogy mit csinálnak, akik a párjukkal EGYÜTT, egyetértésben kérnek KÖZÖS kötést az életükre.

2016. aug. 15. 21:23
 6/13 Legoman ***** válasza:

És ő komolyan gondolja veled?

Ez a legfontosabb. Ha erre a kérdésre "nem" lesz a válaszod, akkor csak egy önző ember vagy, aki kiakarja sajátítani magának egy másik ember életét, és mivel nem az övé, ezért ellopja, és rabszolgaként tartja, egy kötés hatására. A többi a karma dolga.

Ha viszont ő is komolyan gondolja veled, és nem szeretne mással élni, csak veled egész életében, akkor fölösleges a kötés.

2016. aug. 15. 21:31
 7/13 SZücsöm ***** válasza:

1. Ezt önzőségnek nevezik nem szerelemnek.

2. Mágia nem létezik így Maximum valamiféle Bondage kötéssel tudnál rá hatni másfélével nem.

3. Ha a párkapcsolati problémáidat ilyen buta babonás módon próbálod megoldani akkor valószínűleg még csak gyerek vagy majd kinövöd.

2016. aug. 15. 23:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Meg gyerek hagyjátok
2016. aug. 16. 09:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Mint fent emlitettem negativ kommenteket nem Kerek. Nem arra vagyok kivancsi hogy ki mit feltetelez latatlanban rolam.
2016. aug. 16. 11:09
 10/13 Legoman ***** válasza:

Mit feltételezzünk egy olyan személyről, aki megakar fosztani valakit a saját életétől?

Jót nem tudunk.

Ez egy olyan információ, amit nem fogok a kezedbe adni!

Soha senkinek nem adtam a kezébe, és nem is fogom.

2016. aug. 16. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!