Otthon alkalmazható szerelmi kötést szeretnék csinálni, ami használ is?
"Tudom mit csinálok."
Akkor minek kérdezel?
Amúgy én nem hiszek az ilyen hókuszpókuszoknan, szóval nem tudok segíteni.
"Tudom mit csinálok."
Szerelmi mágiában csak azok tudják, hogy mit csinálnak, akik a párjukkal EGYÜTT, egyetértésben kérnek KÖZÖS kötést az életükre.
És ő komolyan gondolja veled?
Ez a legfontosabb. Ha erre a kérdésre "nem" lesz a válaszod, akkor csak egy önző ember vagy, aki kiakarja sajátítani magának egy másik ember életét, és mivel nem az övé, ezért ellopja, és rabszolgaként tartja, egy kötés hatására. A többi a karma dolga.
Ha viszont ő is komolyan gondolja veled, és nem szeretne mással élni, csak veled egész életében, akkor fölösleges a kötés.
1. Ezt önzőségnek nevezik nem szerelemnek.
2. Mágia nem létezik így Maximum valamiféle Bondage kötéssel tudnál rá hatni másfélével nem.
3. Ha a párkapcsolati problémáidat ilyen buta babonás módon próbálod megoldani akkor valószínűleg még csak gyerek vagy majd kinövöd.
Mit feltételezzünk egy olyan személyről, aki megakar fosztani valakit a saját életétől?
Jót nem tudunk.
Ez egy olyan információ, amit nem fogok a kezedbe adni!
Soha senkinek nem adtam a kezébe, és nem is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!