Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek visszatérhet...

Szerintetek visszatérhet szellem formájában a férfi? Ő figyelhetett engem?

Figyelt kérdés
Közel 20 éve lakom egy házban a szüleimmel és egyedül nekem vannak olyan hajlamaim, hogy öngyilkos legyek. A ház előző tulajának a férje öngyilkos lett. 2 szintes ház és az alsó szinten lakott ez a férfi és ott is tette meg. Én azon a szinten szoktam játszani a hangszeremen, én töltöm ott a legtöbb időt olyan 2-3 éve. És azóta érzem, hogy figyelnek. Múltkor volt egy rémálmom és nem mertem megfordulni, mert úgy éreztem, van mögöttem valaki, aki valami rosszat tehet velem vagy a szüleimmel. Lehetséges, hogy a férfi volt mögöttem, mert valami dolga van velem?

2016. jún. 3. 11:05
 1/4 Fish1 ***** válasza:
90%

Szerintem egy ilyen "alacsony szinten" (öngyilkosság) járó entitás csak akkor tud rád hatással lenni, ha te is hasonlóan alacsony szinten jársz. Hasonló mindig a hasonlót

vonzza.

Ezen kívül, ha ilyen hajlamaid vannak, érdemes lenne radiesztézával megnézetned, hogy az ágyad helyén illetve ott, ahol a hangszereden játszol, van-e Hartmann sáv, csomópont, esetleg vízér, vagy ezek kereszteződése. Mert ha van és konkrétan pl. az ágyadnál a fejednél, akkor ennek is lehet ilyen negatív hatása. A témának utána tudsz olvasni a neten.

2016. jún. 3. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat!
2016. jún. 3. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
6%
Dehogy, szellemek nem léteznek.
2016. jún. 3. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:
22%
A te öngyilkossági hajlamodnak (mondjuk ennyi ésszel nekem is az lenne) semmi köze az előtted ott lakóhoz.
2016. jún. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!