Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki tud mondani Pécsen...

Valaki tud mondani Pécsen található, elhagyott ("kísértet") házakat?

Figyelt kérdés
Lehetőleg nem a város kellős közepén. :D (Avagy: ne a 25 emeletest ajánljátok, kérlek titeket. Az ugye le van zárva, és elég veszélyes is odamenni. Persze, az ilyen elhagyatott házak néha veszélyt rejtenek magukban...) Csak kíváncsi vagyok, egyáltalán vannak-e ilyenek a város környékén.

2013. jún. 28. 20:44
 1/8 anonim válasza:
100%
István-akna,a régi bánya terület.
2013. jún. 28. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A régi tüdő szanatórium.Egyébként túlzás,hogy le van zárva a 25-ös.Az egyik oldalán már szinte nincs is kerítés,teljesen kidőlt.
2013. jún. 29. 13:13
 3/8 Napkiraly ***** válasza:
100%
A tüdőszanatórium és a pécsbányatelepi kórház. Mindkettőt őrzik, de a tüdőszanatórium udvarára be lehet menni. Mindkettőt jól ismerem, a tüdőszanatóriumnál ha végigsétálsz az úton, van a hegyoldalba egy pince. Itt tárolták régen a holttesteket. Ha benézel az ablakon, érdekes dolgokat láthatsz. Ma már nem engednek be, régen könnyebben bemehetett az ember. A hatalmas,kihalt hosszú folyosók,elhagyott kórtermek megadják az alaphangulatot. Ha átveszed a hely hangulatát, és elkezdesz figyelni a részletekre, méginkább kísérteties lesz a hely. Az ajtók maguktól becsapódnak, áram nincs az épületben, de mégis volt aki látott lámpát felkapcsolódni (kérdezd meg a régebbi őröket). Kár, hogy mostmár halandók nem mehetnek be az épületbe
2013. jún. 30. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindhármótoknak a válaszokat.

Ja, és Napkiraly;

köszi neked külön a jó kis leírást, borsózott a hátam, miközben olvastam az általad leírtakat. :D

2013. júl. 1. 14:44
 5/8 Napkiraly ***** válasza:
100%
Szívesen,nyomj egy zöld kezet. Az udvarra simán besétálhatsz,akár éjjel is, van ott egy buszmegálló,ha az őrök kérdezik,a buszmegállóhoz mész. Körbe is sétálhatod, benézhetsz a hullatároló pincébe az ablakon át.
2013. júl. 1. 20:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. Nyugi, a zöld kezet már megkaptad. :D

Nos, én nem azon a környéken lakom, hanem a város másik felén, szóval alapból szerintem busszal mennék el odáig. (Így terveztem legalábbis.) De nem hiszem, hogy mostanában eljutok oda... Majd egyszer. Az őröket meg... Cöh, majd megoldom. xD

2013. júl. 4. 14:33
 7/8 anonim válasza:
100%
Én nem is olyan régen voltam a tüdőszanatoriumnál..Csak körbe lehetett sétálni, mert nem lehetett bejutni az épületbe...Bár volt egy ablak ami ki volt törve és a redőnyt csapkodta a szél, csak magasan van... Amikor elmentem ott ahol a pince van, nem is tudtam,hogy az ott az de eleggé befostam mert fura volt.. Főleg, hogy este.voltunk ott és a szél is elkezdett fújni mikor a pincénél jártam..
2015. máj. 25. 09:50
 8/8 anonim válasza:
100%
Ja és nem voltak örők...
2015. máj. 25. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!