Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért járnak ide szkeptikusok...

Miért járnak ide szkeptikusok bántani a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Most komolyan, az EZOTÉRIA kategóriában vagyunk! Mit vártok, milyen kérdések lesznek itt? Ez olyan, mintha én odamennék a ti kérdéseitekhez, hogy pl. fogyókúrában kértek tanácsot, és odaírom, hogy sose fogsz lefogyni, vagy randitanácsot kértek és odaírom, hogy nem fog összejönni mert neked sose jöhet össze... de nem teszem, ti se tegyétek!

Egy darab kérdést nem láttam még itt, amiben nem lenne ott minimum egy ember válaszai arról, hogy nem létezik az, amiről a kérdező ír...

Ja és ezek mindig leállnak veszekedni is mint a felnőttek :'D

2017. máj. 8. 11:33
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Ohh és hogy had éljem már ki én is magam a névtelenség boldog homályában, meg közbe az eredeti kérdésre is megpróbálnék válaszolni :P

Ha tőlem megkérdeztük, hogy hiszek-e ufókban, szellemekben, meg babonákban, a válaszom a legbüszkébb igen! S hogy miért? Mert még nem bizonyították, hogy nincsenek! Például az ufók. Aki nem hisz bennük, vallási vagy más egyéb alapon annak elmondanám, hogy az egyház elfogadja létezésüket, a másik, hogy annak a valószínűsége, hogy léteznek puszta racionális számításokkal közel 100%-osra tehető!!! Tehát ha nem látok, nem bizonyíthatok valamit, attól még létezhet és igen ezt hívják hitnek. Mi a bizonyíték arra, hogy van isten? Kérdem én... De mi a bizonyíték arra, hogy nem létezik? Szépen sórjában, majd úgyis megtudjuk, mi volt valós és mit értelmezzük félre, hisz' azt is sokáig elhittük pár, addig nem mérhető dolog alapján, hogy a föld körűl forog minden. Mert azt láttuk, de fejlődtünk és valamicskével előrébb léptünk. Egyszer úgyis mindenre fény derül.

És hogy a kérdésre is válaszolják, vagy már meg is válaszoltam. Aki sértegetni, beszólógatni jár ide, annak a szellemi szintje is meglátszik, másfelől ti se sértődjetek meg mindenen. Látszik az, ha valaki tényleg csak segíteni akar és csak megpróbál rávilágítani valamire. A hülyékről meg annyit: ne állj le vele vitatkozni, mert lesűjjedsz a szintjére és ott már könnyedén legyőz a rutinjával.

Szeressétek egymást drága testvéreim, azt együtt b..szattok oda a gyökereknek XD

2017. jún. 6. 02:21
 32/34 anonim ***** válasza:

31.

Akkor létezik a hétfejű sárkány is. Hiszen nincs rá bizonyíték, hogy nem létezik.

2017. jún. 6. 07:06
 33/34 anonim válasza:

Kedves utánna szóló!

Ez nagyon lesarkított, kitekert kis része annak amit mondtam. A lényeg: nem kell mindent feltétlenűl elutasítani, de minden féle hülyeséget sem szabad komolyan venni. Értelmes, gondolkodó emberek vagyunk, legalább próbáljuk meg logikai útón körbejárni a lehetőségeket. "Ha kizárjuk a lehetetlent, ami marad, legyen bármennyire is képtelenség, az az igazság." Nem vagyok biztos benne, hogy pontosan így szól, de annyi szent, ha pl. hangokat hallassz a házadban este és semmi mással nem tudod magyarázni ami "természetes" akkor nem kézenfekvő, hogy valami "természetfeletti"? Ohh és sokáig teljes bizonyossággal állítottuk, hogy manók, óriások, sellők meg miegymás csak tündérmesékben vannak, erre kisebb nagyobb bizonyítékok előkerűltek, amik még ha kétes eredetűek is, de elgondolkodtatóak, szóval csak óvatosan, a gondolatoknak teremtő ereje van :)

2017. jún. 6. 22:21
 34/34 anonim ***** válasza:

"Pontosan azért fejtem ki a véleményem, hogy az ezoterikusok egy pillanatra se higgyék azt, hogy ez társadalmilag elfogadott és normális. Nem az, ez a beteg emberek kizsákmányolása, az áltudományos könyvektől kezdve a gyógyító köveken át a jóslásokig. Undorító kizsákmányolása a szerencsétleneknek, és szégyen hogy egy ilyen oldalon ennek teret is engednek.

"

Tökéletesen egyetértek!

2017. aug. 13. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!