Hogyan vonzzam be az életemben, amit szeretnék?
Hogyan vonzhatnám be,a vágyaimat?
Kíméljetek az értelmetlen válaszokat,mint pl:
Mágnessel.
Basszus, pont a mágnest akartam írni!
De akkor legyen az, hogy reális célokat tűzöl ki magadnak, és utána keményen dolgozol, hogy megvalósítsd őket.
Vagy nem ilyenre gondoltál?
*Higgy
És nem értem miért kell csúnyán beszélni.Tudtommal nem bántottalak meg.A biztos sikert én sem tudom,hogy eljön-e,de egy próbát megér.
És nem haragszom meg,mert ilyen "trágár" módon beszéltél:)
édes vagy. a káromkodás nálam nem a trágárság jele, hanem az érintettségé. hidd el ha lenne "az a megoldás" akkor mindenki azt alkalmazná, de nincs, és felesleges keresni. mondom karmikus korrekt kitartó fafejűséggel ami által magadtól haladsz, még ha lassan is, ez a tuti. a lényeg hogy ne attól legyél előrébb hogy másoknak keresztbe tettél.
különben arany pofa vagy hogy nem haragszol rám a kicsillagozott káromkodásért. remélem a pirospontot azért nem hagyod ki a jó tanácsért :D üdv!
A vágyat bevonzani?
Nem azt akartad írni, hogy hogyan teljesedne be a vágyad,
Jól van na nem kötözködöm.:)
Azt gondolom amit az első válaszoló, hogy talán tedd meg azt ami tőled telik, és lesz ahogy lesz.
"Valami ezotériás dologra,pl gyertyák meg stb..."
Én a vágyamat Isten elé teszem. Kérve azt, hogy adja meg akarata szerint, mert Ő tudja mi a jó nekem. Imádkozom gyertyát is gyújtok arra áldást kérve felajánlom, Mennyei Atyánknak.Azért így, mert jól ismeri szívünk kívánságát, és meg is adj azt, ha az javunkra válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!