Létezik, hogy a lelkitársam szeretne visszatérni az életemben? Létezik egyáltalán lelkitárs?
exemmel 5 evig voltunk egyutt. mindent megereztunk szinte ami a masikkal tortent, fel szavakbol ertettuk egymasr, igazi lelkitarsak voltunk. megereztem ha hiv, ha baj van.. mar jatszadoztunk is ezzel hogy megereztuk mi van a masikkal es felhivtuk egymast igy, 99%ban bejott. voltak vitaink de imadtuk egymast. aztan csunyan elrontottam koztunk mindent, en szakitottam es utana nem reagaltam semmire neki. azota barati jelleggel 2 eve hivtam hogy beszelgessunk egyet, mi ujsag stb. azt mondta en voltam neki az igazi, de fajna es direkt nem akar velem talalkozni, ha veletlenul osszefutnank viszont mindig orulne nekem. tehat lepattintott, ertheto.
azota nekem van egy stabil es boldog kapcsolatom, neki is, evek teltek el. es mostanaban valamiert hirtelen ugranak be vele kapcsolatban dolgok, pedig en komolyan azt hittem hogy ez reszemrol kihult. olyan erzes, mint regen mikor bekulni akart, de buszke volt lepni.. teljesen. es csak erosodik. eleinte elnyomtam magamban az erzest, de mar keptelen vagyok, titokban remenykedek hogy veletlenul osszefutunk valahol..
mi tortenik? mi ez? :(
viszont azutan hogy o lepattintott nem fogom keresni, es tudom hogy o is tul buszke. de mi miatt kavarodott fel ez az egesz ilyen hirtelen?
A választ szerintem te is tudod.
Amennyiben dolgotok van még egymással, akkor nem véletlenül érezd azt, amit.
A büszkeségen miért ne tennéd magadat túl?
Milyen lenne egyszerűen felvenni vele a kapcsolatot és rákérdezni arra, hogy konkrétan ő mit érez?
Miért ne lennél spontán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!