Lelehet születni pl a földön, egy régebbi korba, a következő életemben?
Figyelt kérdés
Vagy csak előre fele lehet leszületni?2017. márc. 28. 17:32
1/34 Ozmium42 válasza:
Mitől következő, ha korábbi, mint a mostani?
2/34 anonim válasza:
Egy életünk van, inkább ezzel foglalkozz amíg van, ne a nemlétezőről álmodozz.
3/34 anonim válasza:
Az idő elviekben nem lineáris, sőt talán nem is létezik, csak illúzió.
Szerintem mi választjuk magunknak a kort is, amikorra leszületünk.
4/34 A kérdező kommentje:
Igen utolsó, én is erre gondoltam.
2017. márc. 28. 17:44
5/34 anonim válasza:
Valószinű hogy nem lehet régebbi korba. Ahogy én hiszem, ha meghalsz, szellem leszel, akik tudomásommal 1 órára látnak előre időt.
7/34 anonim válasza:
Túlvilágra/mennyre gondolt szerintem.
8/34 Ozmium42 válasza:
Zagyvaság az egész. Az élet egy fizikai jelenség, senki nem születik le sehonnan sehová. Élete az élőlényeknek van, akik szaporodással hozzák létre az újabbakat magukból. Osztódnak, sarjadzanak vagy párzanak (stb.), továbbá meghalnak, és ezzel az életüknek vége, nincs további életük a testüktől függetlenül.
9/34 anonim válasza:
Miért, az fent van? Mihez képest?
10/34 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy nem mindenki reinkarnálódik. Millióból milliószor egy, aki reinkarnálódik. De az is csak azért, mert nem tudott továbblépni. Fiam nem tudom mit tanítanak neked az esztétikus suliban, de ez úgy van, ahogy mondom neked! Reinkarnáció csak előrefelé van nem visszafelé. Tehát most éld az életet, amíg van rá lehetőséged! Ozmium fiatal vagy még és eleven, de ha majd öreg leszel és tapasztalt kiűzöl egy-két gonosz lelket a megszállottakból tudni fogod az igazságot. 😏 .
66/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!