Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lelehet születni pl a földön,...

Lelehet születni pl a földön, egy régebbi korba, a következő életemben?

Figyelt kérdés
Vagy csak előre fele lehet leszületni?
2017. márc. 28. 17:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
#20 Kezdjük ott, hogy a jövőbelátás teljesen mást tészta, mint a múltban újjászületni. Sehogy se kapcsolódik össze a kettő! Ez lenne ez érv amellett, amiben hiszel? Másfelől a pszichológiának köze sincs ahhoz, hogy az egyik érzékszerved lassabban küldi milliszekundummal agynak az információt, mint a másik. Ez már a biológia szakterülete. Ezenkívül, ha jobban elmerülsz a témában rá kell jönnöd, hogy az ezóban sehol sincs, olyasmit, hogy magadnak választanád a következő életedet. Azt szokták mondani, hogy erről a karma szokott dönteni. Szerintem senki sem akarna afrikai éhezőnek születni vagy valamilyen nyomorban. Meg aztán a reinkarnációs tanok szerint a reinkarnáció nem egy folytonos dolog, hanem egy egyedi alkalom mindenféle szempontból. A reinkarnáció nem fejlődés, hanem annak a hiánya! Természetes a neten sok idiótaság van, amit a bebogyózott guruk hirdetnek, mert ők aztán fontosnak akarják érezni magukat. Ezek olyanok, mint az alkoholisták, mert van egy kis különbség aközött, aki néha iszik egy kis pohárkával és aközött, aki állandóan hulla részegre issza magát.
2017. márc. 29. 11:10
 22/34 anonim ***** válasza:
A jövőbelátás csak annyiban kapcsolódik ide, hogy ha az idő illúzió, minden egyes történés egy időpillanatban létezik (ebbe láthatunk bele néha), de az emberi érzékelés korlátai miatt látjuk lineárisnak.
2017. márc. 29. 11:31
 23/34 anonim ***** válasza:
#22 Mondom, hogy sehogy sem jön ide. Neked az idő csak egy illúzió, ami néha megáll a maga lábán, mint mondjuk belső idő különféle észlelés, ami csak szellemileg van jelen valamiféle mértékegységként, viszont az idő nem egyszerre történik, hanem megvan a sorrendje. Vannak különféle fizikai törvények az idő is egy ilyen törvény, ami idővel fejlődik befolyásolja irányítja az evolúciót. Mi azt az időt számoljuk, ami eközött történik, viszont ha netán befolyosolnánk a kezedet egy egészen más jelent kapnánk. Ez pedig nem egyszerre történik. Ha minden egyszerre történne nem lenne semmilyen mozgás, na az aztán tényleg ,,JELEN" lenne, azt nem is nevezhetnénk "időpillanat"-nak. Különféle mérések alapján IS az idő a jövő felé halad nem a múlt felé. Ezt voltaképp én úgy értelmezem, ha te visszafelé fejlődsz. Már ha érted mire célzok. :D
2017. márc. 29. 12:29
 24/34 anonim ***** válasza:
Mindenkinek az érzékelése / valósága teljesen szubjektív :)
2017. márc. 29. 13:06
 25/34 anonim ***** válasza:

#24 És az hogy jön ide?

Lehet, hogy a magad valósága más, de azért a tényeket el kell fogadni belső értékeléstől függetlenül.

2017. márc. 29. 15:20
 26/34 anonim ***** válasza:

Milyen tényeket? :)

Nincsenek tények, szabadon választott fizikai tapasztalások vannak :)

2017. márc. 29. 16:06
 27/34 anonim ***** válasza:

"Milyen tényeket? :)

Nincsenek tények, szabadon választott fizikai tapasztalások vannak :)"

Kissé szomorú, hogy így gondolod.

Tények vannak a TV2-ön is, és vannak tények, amik mellett nem tudsz elmenni feltéve, ha következtetéseket is tudsz levonni. Szívesen megnézném miközben erről tartasz előadást valamelyik tudományos teremben fizikusoknak. :DD

2017. márc. 29. 22:30
 28/34 anonim ***** válasza:
53%

Számomra az a tény, hogy az életünk előre meg van írva :)

Számodra teljesen más "tények" lehetnek nyilvánvalóak.

Erre írtam, hogy a valóságunk, az érzékelésünk teljesen szubjektív.

Nem szeretném ezt a vitát folytatni. Egészen egyedi tapasztalásaim vannak, úgysem értenéd őket. Hála a jó Égnek a saját szememmel láttam, megbizonyosodhattam arról, hogy a reinkarnáció létezik, hogy az idő illúzió, és arról is, hogy az örökkévalóság is létezik. Számtalan-millió csodát éltem már meg életemben. Én ezt a valóságot választottam magamnak, szabad akaratomból. Nyilván te meg valami másfélét :)

2017. márc. 30. 07:18
 29/34 anonim ***** válasza:

Én elfogadom, hogy csak azt látod, amit látni akarsz és ezt ténynek veszed.A reinkarnáció valós, de nem életeken át tart, valószínűleg ez lesz az utolsó életed, amit most élsz, nem lesz következő. Miért is lenne? A reinkarnáció azert van, mert előző életedben nem tudtál továbblépni befejezetlen dolgod volt, de a reinkarnálás nem feltétlenül itt a Földön van, hanem egy purgatorium nevű helyen. Nem tudom mit tapasztaltál mit láttál, de az nem a valóság volt! Az idő illúzió, hol ott leírtam neked a kész tényeket, hogy a két esemény közötti időt számoljuk, amit általában mindenki másképp érzékel. Nem lehet két esemény között ugrálni, mert nincs ok - okozat nélkül! 🤘 Másfelől hol a szabad akarat, ha minden előre megvan írva el van tervezve. 🤔 Na én ezt a gondolkodás fajtát nem csípem. 😏

2017. márc. 30. 11:37
 30/34 anonim ***** válasza:
Azért egy kicsit vicces, hogy az egyet nem értők mennyit fáradoznak a lepontozásommal és ennek ellenére még mindig 47-es vagyok. 😇 Hát manapság ez a fiatalság milyen szabad szellemű. 😁
2017. márc. 30. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!