Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lelehet születni pl a földön,...

Lelehet születni pl a földön, egy régebbi korba, a következő életemben?

Figyelt kérdés
Vagy csak előre fele lehet leszületni?
2017. márc. 28. 17:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
50%
3-as rátapintott a lényegre, annyival egészíteném ki csupán, hogy a lélek - az intenzívebb tanulás/tapasztalás érdekében - dönthet úgy, hogy több részre osztja lélekeszenciáját, így egyszerre akár több testben és alternatív valóságban (időben) is képes megnyilvánulni. :)
2017. márc. 28. 19:08
 12/34 anonim ***** válasza:
19%
#11-es, igen-igen-igen :) (#3)
2017. márc. 28. 19:18
 13/34 A kérdező kommentje:
Szerintem is utolsó. :)
2017. márc. 28. 19:19
 14/34 A kérdező kommentje:
mármint a 3as, és a 13as, válaszok.
2017. márc. 28. 19:28
 15/34 anonim ***** válasza:
22%
Időben hamarabb akarsz megszületni AKKOR, mint meghalsz MOST?
2017. márc. 28. 20:50
 16/34 anonim ***** válasza:
87%
elgondolkodtam a kérdéseden, érdekes kérdés de én úgy gondolom, ez nem lehetséges, méghozzá azért nem (szerintem) mert ha azt nézzük az idő csak illúzió és igazából csak egy folyamatos JELEN pillanat van és egy véget nem érő folyamat része vagyunk, folyamatosan fejlődünk-teremtünk, tehát véleményem szerint csak az adott most pillanatában tudsz megszületni ahol épp a fejlődés-teremtés tart... szóval a mi általunk múltnak tartott időben szerintem nem. De ez csak az én meglátásom.. aztán ki tudja mi az igazság :D
2017. márc. 29. 07:52
 17/34 anonim ***** válasza:
#16 Tévedsz, mert a jelen az illúzió, amint ki mondtad ,,JELEN" már el is múlt. Vagy, amit most látsz magad előtt ki tudja hány milliszekundummal ezelőtt volt. Vagy mondjuk ki mész este csillagokat nézni vagy kisebb galaxisokat ki tudja hány millió éve volt, amit jelenleg látni fogsz este valamikor. :D Az idő igenis létezik, mert érezzük a hatásait múlását. A kérdés az, hogy képesek lennénk e egy bizonyos folyamat elé kerülni, amikor éppen a végefelé járunk? Ha igen akkor sikerült az időutazás. Másfelől mit értesz te fejlődés alatt? Nincs itt semmiféle fejlődés, a lélek nem fejlődésre törekszik, hanem az evolúcióra. Annyi az egész, hogy alkalmazkodik. Aztán meg senki sem reinkarnálódik millió éven át, hogy tökéletes legyen vagy micsoda. A megfáradt léleknek nincs szüksége milliószor milliárdnyi előéletre nem kell túlhajszolni szegényt. Nincs szükség semmi ilyesmire csak a bebogyózott guruk szerint.
2017. márc. 29. 08:34
 18/34 anonim ***** válasza:

#3 Az idő igenis lineáris és meglennének a következmények, ha téged visszaküldenének a múltban garázdálkodni. Szomorú lenne, ha igazad volna, mert akkor te csak egy előre felvett felvétel volnál, ami a szabad akaratot hivatott szimulálni. Hogy miért? Gondolkozz el azon, hogy igenis lineáris, tehát amit tettél a múltban (garázdálkodtál voltaképp) De mindegy. Megbocsátjuk. Tehát, amit tettél az már megtörtént és te csak egy előre felvett VHS kazetta vagy a jelenben is, ami a jövőben a múlt és a múltban is.

66/F

2017. márc. 29. 08:52
 19/34 anonim ***** válasza:

#11 A léleknek hidd el nekem egy élet is elég a tanulásra. Nem kell mindig visszamenni az általánosban (egyébként csak most unalomból válaszolgatok magamnak) Na szóval az alternatív valóságok különféle idősíkokból áll és egy számukra teljesen független rendszerben, amiben mi nem tartozunk, ugyanis az alternatív világok egymás másolatai kisebb-nagyobb eltérésekkel, ami annak köszönhető, hogy valahol a múltban elsokkolt valami, úgyhogy nevezzük rendszerhibának. Túl bonyolult lenne neked elmagyarázni ezt úgyhogy megpróbálom a te szinteden. Na szóval ez ugyanolyan, mint mondjuk van két hasonló óra és ha kiveszünk egy fogaskeretet belőle majd bele próbáljuk rakni a másikban az előző óra sajnos nem fog járni.

66 éves Delator

2017. márc. 29. 09:13
 20/34 anonim ***** válasza:

Delator, ha úgy lenne, ahogy te mondod, akkor nem lett volna lehetőségem 16 évesen belenézni a 15 évvel későbbi jövőmbe, ami szükségszerűen ugyanúgy történt meg, mint a 16 éveskori látomásomban. A dejavu-t érdemes vizsgálgatni ilyen szempontból, mert bár a pszichológia igyekszik megmagyarázni, hogy az egyik szem gyorsabban fogja fel az ingereket, mint a másik, és így 2-szer éljük át ugyanazt, de 15 éves időkülönbséget és egy nagy rakás döntési helyzetet, amit szabad vagy nem szabad akaratból meghoztam, és az út mégis ugyanabba az egy pontba vezetett.. ezt nehezen tudom elképzelni :) Véleményem szerint a szabad akaratot csak a leszületés előtti döntéseinkre célszerű értelmezni, eldöntöttük, hogy mit szeretnék tanulni, megtapasztalni stb., de miután már idejöttünk, nem nagyon változtathatunk a saját szabad akaratunkból meghozott döntéseinken. Azt hiszem, erre mondják, hogy Isten nem kockázik :) Mindenki része a nagy egésznek, elég nagy káosz lenne itt, ha mindenki önös érdekből, szabad akaratra hivatkozva cselekedhetne egész életében. Konkrétan az érzéseink visznek előre minket az úton, és a szív mindig is erősebb lesz, mint az agy. Például egy szerelmes szívnek próbáld már megmondani, hogy ne legyen szerelmes :)

36/N

(#3)

2017. márc. 29. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!