Mi lehet ez? Én vagyok a hiba?
em tudom mi ez az érzés. Hogy rossz vagy jó e.
Nem tudom hogy van e ennek párja vagy megoldása gyógyszere vagy segítsége.
De biztos hogy van. Mintha egyedül lennék. De mégse. Mintha megkene halnom. De mégse. Mintha élnem kéne.de mégse. Össze vagyok zavarodva. Mi lehet ez? Néha érzem. Néha elfelejtem. De mikor emlékszem nagyon erősen bennem van. Mintha egy emlék lenne. De ebben sem vagyok biztos. Talán az előző életemből vissza maradt valami. Nem tudom. Vágyaim keverednek az egyedül léttel de közben az önpusztító tevekenysegeim megmaradnak és emlékeztetnek. Egyedül akarok lenni. Teljesen. az esőben a szélben a hegyek között a fák alatt. De mégse teljesen egyedül. Valakivel akivel lehetek egyszerre egyedül és lehetek egyszerre valakivel. Nem akarok azon gorcsolni hogy szavakat keljen hasznalnom. Tudom hogy miért vagyunk a földön. De nem tudom azt kontrollálni amit érzek. Ami történik. Nem tudom hogy én depressziós vagyok vagy boldog. Vagy a kettő között. Mikor megerzem ezt az érzést , akkor mintha teljesen önmagam lennék és tudnám hogy mire vágyok de valahogy nem tudom megfogni kézzel. Nem tudom megérteni. Nem értem de érzem. Vágyom de nem tudom hogy mire. Lehet hogy beteg vagyok Ki phszichologusra szorul. Lehet hogy csak meditalnom kéne. De úgy érzem egyedül akarok lenni de valakivel. Messze. És mégse.
Annyi h unod az eleted...
Csinalj olyan dolgokat amit eddig nem..pl.kezd el sportolni ,jarj bulizni vagy akarmi...az a lenyeg h olyat csinalj ami lefoglal teged es hidd el jobb lessz
Unatkozol.
Aki unatkozik, önmagát únja.
Aki önmagát únja, nem hajlandó a gondolkodásra.
Aki nem gondolkodik, nincsenek céljai.
Akinek nincsenek céljai, nam tudja, hogyan érje el azokat.
Aki nem tudja, hogya érje el nemlévő céljait, unatkozni fog.
A kígyó a farkába harapott...
Szerintem, egy viszonylag tapasztalt lélek lehetsz, aki tudat alatt érzi az egységét a világmindenséggel, sejti, hogy honnan jött, épp ezért zavarja őt ennek a világnak a tökéletlensége.
Ezek az érzések áramolhatnak át rajtad. Azért akarsz egyedül lenni, mert a csendben tapasztalhatod meg legjobban a mindennel való egységet, de mivel tested is van - hiszen ebben a világban létezel - ezért az ellentétes érzelmek is hatnak rád. Ez okozza benned, ezt a feloldhatatlan kettősséget.
Annyit tanácsolhatnék neked, hogy meditálj minél többet, tölts minél több időt a természetben és próbáld megtalálni a saját célodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!