Őrangyal művelte? Vagy csak egyszerű pillanatnyi hiba?
Régebben az egyik barátommal motoroztunk a jó öreg Simsonnal. Általában semmi baja nincsen, és mostanáig sincs rá panasz. De egyszer gondoltuk, hogy átmegyünk a szomszéd faluba, ami földes úton körülbelül 3-4 kilométer. Elmentünk a feléig. De ott egyszerűen leállt. Amikor megpróbáltuk berúgni, akkor sem történt semmi. Gondoltuk, hogy akkor haza toljuk. Megpróbáltuk berúgni. És elindult! Akkor gondoltuk, hogy átmegyünk mégis a faluba. De leállt. És ez játszódott le háromszor egymás után. Így hát haza mentünk, úgy hogy semmi gond nem volt a motorral.
Mi lehetett ez? Ha meghibásodott volna, akkor nem tudtok volna elindítani. De amikor a vissza irányba fordítottuk a motort, akkor elindult.
A válaszokat előre is köszönöm!
Miket nem művelnek ezek az őrangyalok.... :))))
szörnyű
A sok marhát nem értem minek jön az ezóra megmagyarázni hogy itt minden hülyeség. Vagy ezeknek nem jut nő és ezen élveznek?
Ahhoz persze gyávák hogy egy temploma bemenjenek felszólani hogy ugyammá plébánosór, hagyjuk mán a humbugot....
2. sokszor mentünk azon az útvonalon. szinte mindennapos volt akkor. de nem tudunk balesetről. de lehet, hogy anno történt valami. De megpróbálunk utánanézni. :)
3. oké, de oka? mi sem jöttünk rá.
5. nem történt szerintem semmi, mert elég szoros kapcsolatban áll a 2 falu. Tudtunk volna róla utána. De ez sem hülyeség. Értékelem a válaszodat :)
"nem történt szerintem semmi, mert elég szoros kapcsolatban áll a 2 falu. Tudtunk volna róla utána. "
Lehet ha továbbmentek, akkor történik valami.
Így meg az ateisták megmaradhatnak a "hitük"-ben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!