Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Őrangyal művelte? Vagy csak...

Őrangyal művelte? Vagy csak egyszerű pillanatnyi hiba?

Figyelt kérdés

Régebben az egyik barátommal motoroztunk a jó öreg Simsonnal. Általában semmi baja nincsen, és mostanáig sincs rá panasz. De egyszer gondoltuk, hogy átmegyünk a szomszéd faluba, ami földes úton körülbelül 3-4 kilométer. Elmentünk a feléig. De ott egyszerűen leállt. Amikor megpróbáltuk berúgni, akkor sem történt semmi. Gondoltuk, hogy akkor haza toljuk. Megpróbáltuk berúgni. És elindult! Akkor gondoltuk, hogy átmegyünk mégis a faluba. De leállt. És ez játszódott le háromszor egymás után. Így hát haza mentünk, úgy hogy semmi gond nem volt a motorral.

Mi lehetett ez? Ha meghibásodott volna, akkor nem tudtok volna elindítani. De amikor a vissza irányba fordítottuk a motort, akkor elindult.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 17. 18:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

velem is történtek hasonló dolgok, egyiket le is írom

egyszer mikor késő este hazafelé tartottunk a barátnőmmel, több órányi vezetés után már elég fáradt voltam, mikor már csak kb 1-2 kilométerre voltunk a falutól, azon a szakaszon elég gyakoriak a őzek meg a szarvasok, kiugrott elénk egy a semmiből, és egyszerre csak egy hang azt kiáltotta hogy fékezz! Először nem láttam csak nagy fehérséget, aztán figyeltem, hogy a szarvas csak pár centire szaladt át a kocsi előtt. Utána rákérdeztem a barátnőmtől, hogy ő szólt-e rám, és csak nézet rám értetlenül, hogy ő nem, mert ő se látta. érdekes...

2015. szept. 19. 07:49
 22/26 A kérdező kommentje:
furcsa történet. biztos borzongott utána a hátad, a hang miatt
2015. szept. 19. 15:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Volt olyan esetem is, mikor sétáltam hazafelé a gyalog járdán, egyszer csak úgy éreztem, mintha valami nyomna lefelé az útról, le a járdáról a fűbe.Persze tudtam, hogy nem nyomhat le a járdáról semmi, csak olyan érzés volt, egy kényszer féle, hogy ne maradjak a járdán és szinte éreztem a kezet a vállamon, ami tol le az útról.Ezután egy bicikli süvített el mellettem egy pár milliméterre, nagy sebességgel.Ha nem tértem volna le a járdáról, nekem jött volna hátulról.Persze szoktak bicajok közlekedni fent a járdán, de nem ílyen gyorsan, ez úgy jött, mint a meszes és teljesen hang nélkül!Nem vettem volna észre!
2015. szept. 19. 18:13
 24/26 anonim ***** válasza:
Sztem leteznek (es ha vki azt allitja, hogy meg nem lattad akkor annak annyit üzenek, hogy őt sem láttam és mégis létezik) es valszin megusztatok valmit , kitudja, sztem örülj neki :-) , legalabb visdzafele nem kellett tolni
2015. okt. 14. 22:09
 25/26 A kérdező kommentje:
igaz, örülünk neki :)
2015. okt. 15. 18:05
 26/26 anonim ***** válasza:

Nekem a keresztelőmkor késtek a rokonok, akik Debrecenből jöttek vonattal. Valami miatt lekésték a tervezett vonatot, a következő pedig késett, órákat vesztegelt... mert az előző vonat, amit lekéstek, Szajolnál kisiklott.

Ez lehetett sima mázli is, kevésbé relytélyes, mint az itt leírt többi eset, de anyukám a mai napig emlegeti, mikor Debrecenbe utazunk.

2016. febr. 24. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!