Őrangyal művelte? Vagy csak egyszerű pillanatnyi hiba?
Régebben az egyik barátommal motoroztunk a jó öreg Simsonnal. Általában semmi baja nincsen, és mostanáig sincs rá panasz. De egyszer gondoltuk, hogy átmegyünk a szomszéd faluba, ami földes úton körülbelül 3-4 kilométer. Elmentünk a feléig. De ott egyszerűen leállt. Amikor megpróbáltuk berúgni, akkor sem történt semmi. Gondoltuk, hogy akkor haza toljuk. Megpróbáltuk berúgni. És elindult! Akkor gondoltuk, hogy átmegyünk mégis a faluba. De leállt. És ez játszódott le háromszor egymás után. Így hát haza mentünk, úgy hogy semmi gond nem volt a motorral.
Mi lehetett ez? Ha meghibásodott volna, akkor nem tudtok volna elindítani. De amikor a vissza irányba fordítottuk a motort, akkor elindult.
A válaszokat előre is köszönöm!
velem is történtek hasonló dolgok, egyiket le is írom
egyszer mikor késő este hazafelé tartottunk a barátnőmmel, több órányi vezetés után már elég fáradt voltam, mikor már csak kb 1-2 kilométerre voltunk a falutól, azon a szakaszon elég gyakoriak a őzek meg a szarvasok, kiugrott elénk egy a semmiből, és egyszerre csak egy hang azt kiáltotta hogy fékezz! Először nem láttam csak nagy fehérséget, aztán figyeltem, hogy a szarvas csak pár centire szaladt át a kocsi előtt. Utána rákérdeztem a barátnőmtől, hogy ő szólt-e rám, és csak nézet rám értetlenül, hogy ő nem, mert ő se látta. érdekes...
Nekem a keresztelőmkor késtek a rokonok, akik Debrecenből jöttek vonattal. Valami miatt lekésték a tervezett vonatot, a következő pedig késett, órákat vesztegelt... mert az előző vonat, amit lekéstek, Szajolnál kisiklott.
Ez lehetett sima mázli is, kevésbé relytélyes, mint az itt leírt többi eset, de anyukám a mai napig emlegeti, mikor Debrecenbe utazunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!