Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Őrangyal művelte? Vagy csak...

Őrangyal művelte? Vagy csak egyszerű pillanatnyi hiba?

Figyelt kérdés

Régebben az egyik barátommal motoroztunk a jó öreg Simsonnal. Általában semmi baja nincsen, és mostanáig sincs rá panasz. De egyszer gondoltuk, hogy átmegyünk a szomszéd faluba, ami földes úton körülbelül 3-4 kilométer. Elmentünk a feléig. De ott egyszerűen leállt. Amikor megpróbáltuk berúgni, akkor sem történt semmi. Gondoltuk, hogy akkor haza toljuk. Megpróbáltuk berúgni. És elindult! Akkor gondoltuk, hogy átmegyünk mégis a faluba. De leállt. És ez játszódott le háromszor egymás után. Így hát haza mentünk, úgy hogy semmi gond nem volt a motorral.

Mi lehetett ez? Ha meghibásodott volna, akkor nem tudtok volna elindítani. De amikor a vissza irányba fordítottuk a motort, akkor elindult.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 17. 18:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
hibába szólalsz meg. hülyének néznek. nem tudsz megdönteni két szóval egy olyan dolgot ami már 2000 éve áll. másrészt meg nincs beleszólásod abba hogy ki miben hisz.
2015. szept. 17. 20:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Meglehet! :)
2015. szept. 17. 21:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerencse, hogy a materialisták mindentudóak, és minden megmagyaráznak. Amit esetleg nem képesek, az meg ugye tudjuk, hogy "nem létezik".
2015. szept. 17. 21:07
 14/26 anonim válasza:
100%
A motorod egy Transzformersz :D (csak vicc) Lehet hogy őrangyal vagy mittom én de már velem is történt ehhez hasonló többször is és nem tudtam kideríteni (pedig érdekelne a jelenség) pl egyszer menni akartam a másik faluba biciklivel de a lánc mindíg leesett jó idegeslettem és inkább haza mentem majd másnap hallottam hogy a két település közt kb félúton elütöttek egy biciklist kb abban az időben én jártam volna ott ahol a baleset történt. Ezért nem tudom mi lehetett de egy őrangyal szerintem nem áldoz fel valakit más helyett vagy nem tudom...
2015. szept. 17. 21:44
 15/26 anonim ***** válasza:
Velünk is történt hasonló... Pont műszakiról jöttünk haza, és kb 5km után elkezdett füstölni a hátsó kerék. Megálltunk hívtuk a szerelőt, hogy mi a f.. ? Most hoztuk sikeres műszakival, előtte teljes átvizsgálás.. Gyorsan autóba ült, és jött hozzánk egy másik útvonalon. Megnézte, semmi gond nem volt, elindultunk Sehol semmi füst. Utána láttunk egy frontalis ütközést.. Ott ahol elhaladtunk volna. Szerintem nem volt véletlen...
2015. szept. 17. 22:22
 16/26 Agent J ***** válasza:
Ne hallgass rájuk az őrangyal művelte.
2015. szept. 17. 22:29
 17/26 anonim ***** válasza:

Én hiszek az őrangyalokban. Nekem is van egy, az biztos.

Lehetséges, hogy történt volna valami, ha elmentek ahova szerettetek volna...

De ki tudja végül, hogy mi is lehetett :)

2015. szept. 17. 23:12
 18/26 A kérdező kommentje:

Jópár éve történt ez az eset, de a mai napig emlegetjük. Már akkor is mondtuk, hogy ez egy jel. Ha tovább megyünk akkor lehez, hogy beesünk az egyik nagy lyukba, ránk esik a motor a gerincünkre és meghalunk helyben, vagy bénák maradunk.

Köszönöm a válaszokat, érdekesnek, és furcsának is találom a ti.történeiteket. Ugyan úgy mint az miénket. :)

2015. szept. 18. 05:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát így akkor szinte biztos, hogy a gödröktől tartott titeket távol valami láthatatlan jóakaró.

Van két érdekes történetem, hasonló egyiket olvastam:

Két fiatal ment haza éjjel egy kihaltabb városrészen és egyszer csak szinte a semmiből egy óriási kutya ugrott eléjeük.Nem bántotta őket, csak két lábra ágaskodott és mindíg elállta az útjukat.Végül is jobbnak látták megfordulni és a hosszabbik útvonalon menni, de így már nyugtuk volt a kutyától.Később megtudták, hogy ha azon az uton haladtak volna tovább, ahol a kutya elállta az útjukat, akkor pont valami robbanás, balesetbe rohantak volna bele.

Velem is történt többször, hogy az utólsó pillanatban megmentett "valami".Egyszer mikor egyedül voltam gyermekkoromban, épp az ablaknál álltam és nézeődtem ki az ablakon.Egyszer csak határozottan azt hallottam, hogy zörög a kulcs a zárban, gondoltam hazajött anyu és megfordultam, hogy odaszaladok az ajtóhoz.Amint elléptem az ablaktól, abban a pillanatban lezuhant a nehéz függönykarnis (az a régi nehéz, fából készült.Ráadásul magasan volt az ablak).Ha nem lett volna a zörgés az ajtónál, szerintem a karnis simán agyonütött volna, akkora magasságból zuhanva.Persze pánikban szaladtam az ajtóhoz és a rémületem csak fokozódott, mikor láttam, hogy nincs is ott senki!(Akkor miért hallottam a zárnyikorgást és kulcs csörgést?!).De kb fél óra múlva valóban hazaért anyu, megnéztük a lezuhant karnist és az újabb ijesztő felfeldezés az volt, hogy az óriási kampók, amik tartották, a helyükön voltak rendesen.Azokról emberi kéz segítsége nélkül gyakorlatilag nem lett volna szabad leesniük mert fizikailag lehetetlen lett volna, hogy a karnis a kampóról csak úgy "leugrik".De valahogy ez mégis megtörtént.Most is a hideg futkos rajtam, ha belegondolok...Bár az egy nagyon régi épület volt és sok fura dolog történt ott.Sok baleset ért, amíg ott laktunk, aztán mikor elköltöztünk, megszűnt hála istennek a balesetes korszakom.Érdekes...Elég gyanús ahhoz, hogy véletlennek nevezzem.

2015. szept. 18. 19:38
 20/26 A kérdező kommentje:

akármilyen meglepő, az én hátamon is végig futott a hideg miközben olvastam a saját történetedet. :)

akinek van ilyesféle története, az megosztaná velem? :) szeretek ilyeneket olvasni :)

2015. szept. 18. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!