Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiba a mátrixban?

Hiba a mátrixban?

Figyelt kérdés

1. Új autót vettem. Emlékszem a motorháztetőn nem volt belűről zajszigetelő borítás. Később öntöttem ablakmosó folyadékot. Jé van rajta belűről borítás.

2. Beszélgetek a főnökömmel, németországban németül. 1x csak hallom magyarul beszél hozzám, folytatom németül mivel legjobb tudomásom szerint még nem járt Magyarországon.

3. Ugyancsak Németországban. Szaunában hallom két férfi beszélget mellettem magyarul. Szólok hozzájik magyarul, nem értik.

Könnyen lehet hülyülök, halucinálok.

Esetleg volt valakinek hasonló élménye?

2015. okt. 14. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez több kérdés egy kérdésbe ami "tilos"
2015. okt. 14. 21:34
 2/16 Ozmium42 ***** válasza:
55%
A hiba az ön készülékében van.
2015. okt. 14. 21:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Volt még egy furcsa élményem. 1x dicsfényt láttam egy rajtam lovagló hölgy feje felett. Nem tudtam mi lehet ki-google-ztam. Dicsfény amit a szentek feje fölött arany karimaként ábrázolnak a festményeken. A leírások és az én élményem szerint inkább több száz a fej fölött halványan tündöklő csillagocska. Nem határozott karima szerű formában, inkább mint egy kis felhőcske.
2015. okt. 14. 22:02
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
No para a vilag tele van zizisekkel akik egyaltalan nem törődnek avval, higy zizisek te miert tenned?
2015. okt. 14. 22:04
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
egy jó nyugtatót ajánlok
2015. okt. 14. 22:46
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

Neked kell választanod, Neo... a kék vagy a piros kapszulát kéred?

Morpheus

2015. okt. 14. 23:47
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Meghibásodott a professzorod.
2015. okt. 15. 00:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A 2. pont már előfordult velem, külföldi suliban egyszercsak azt hallottam, hogy két osztálytársam magyarul szól egymáshoz. Természetesen nem tudtak egy szót sem, totálisan félrehallottam a mondatot, ami ráadásul még illett is a szituációhoz.
2015. okt. 15. 00:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Meghibásodott a professzorod!! :D:D:D:D
2015. okt. 15. 00:59
 10/16 anonim ***** válasza:
34%

Én is észrevettem már hasonlókat.

1. Vettem egy szép nagy villát, mielőtt megvettem megmutatták belülről, mind a 3 emeletét. Amikor megvettem és bejártam, akkor egy olyan szinten jártam, ahol azelőtt nem. Hogy lehet ez, azt nem tudom, még az iratokban is 4 emelet van, pedig esküszöm, hogy csak 3 szintes volt megtekintéskor.

2. Csak minimum 4 Michelin csillagos éttermekben szoktam ebédelni. Legutóbb betértem egy megfelelőnek tűnő zürichi étterembe, kifelé jövet észrevettem, hogy nem abból az étteremből jöttem ki, ahová bementem, kintről nézve teljesen eltűnt az a hely, ahol 1 perccel azelőtt voltam.

Szerintem megviccel a mátrix. De simán lehet az egész hallucináció.

2015. okt. 15. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!