Hiba a mátrixban?
1. Új autót vettem. Emlékszem a motorháztetőn nem volt belűről zajszigetelő borítás. Később öntöttem ablakmosó folyadékot. Jé van rajta belűről borítás.
2. Beszélgetek a főnökömmel, németországban németül. 1x csak hallom magyarul beszél hozzám, folytatom németül mivel legjobb tudomásom szerint még nem járt Magyarországon.
3. Ugyancsak Németországban. Szaunában hallom két férfi beszélget mellettem magyarul. Szólok hozzájik magyarul, nem értik.
Könnyen lehet hülyülök, halucinálok.
Esetleg volt valakinek hasonló élménye?
Neked kell választanod, Neo... a kék vagy a piros kapszulát kéred?
Morpheus
Én is észrevettem már hasonlókat.
1. Vettem egy szép nagy villát, mielőtt megvettem megmutatták belülről, mind a 3 emeletét. Amikor megvettem és bejártam, akkor egy olyan szinten jártam, ahol azelőtt nem. Hogy lehet ez, azt nem tudom, még az iratokban is 4 emelet van, pedig esküszöm, hogy csak 3 szintes volt megtekintéskor.
2. Csak minimum 4 Michelin csillagos éttermekben szoktam ebédelni. Legutóbb betértem egy megfelelőnek tűnő zürichi étterembe, kifelé jövet észrevettem, hogy nem abból az étteremből jöttem ki, ahová bementem, kintről nézve teljesen eltűnt az a hely, ahol 1 perccel azelőtt voltam.
Szerintem megviccel a mátrix. De simán lehet az egész hallucináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!