Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiba a mátrixban?

Hiba a mátrixban?

Figyelt kérdés

1. Új autót vettem. Emlékszem a motorháztetőn nem volt belűről zajszigetelő borítás. Később öntöttem ablakmosó folyadékot. Jé van rajta belűről borítás.

2. Beszélgetek a főnökömmel, németországban németül. 1x csak hallom magyarul beszél hozzám, folytatom németül mivel legjobb tudomásom szerint még nem járt Magyarországon.

3. Ugyancsak Németországban. Szaunában hallom két férfi beszélget mellettem magyarul. Szólok hozzájik magyarul, nem értik.

Könnyen lehet hülyülök, halucinálok.

Esetleg volt valakinek hasonló élménye?

2015. okt. 14. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az hogy külföldön vagy és a beszédüket hirtelen magyarnak véled,az lehet azért mert annyira hozzá szoktál hogy kezd az a nyelv az anyanyelvedde válni. Előfordul, nem ritka. A többit nem tudom.fura. Persze lehet figyelmetlenség, vagy ha hiba a matrixban. Csak ez nem a mátrix film...
2015. okt. 15. 12:41
 12/16 anonim válasza:
76%

11-sel egyetértek, nekem félálomban volt hasonló élményem, általam nem beszélt nyelvet értettem magyarul.

A többi, hát nem is tudom...lehet benne valami, nem pont ilyet, de hasonlókat megéltem már én is. Volt olyan eset, amit nem egyedül. De lehet más oka is, a tudatunk meg tud minket viccelni, lehet gyógyszer, vagy valami vegyszer hatása is, bármi. Mindenesetre érdekes.

2015. okt. 15. 21:07
 13/16 volus ***** válasza:
85%

Gyógyszer-vegyszer? nahaggyálmár! Ezek a dolgok így történnek, ahogy látja az ember. Ha tényleg hülye lenne az ember, az nem csak ebben ütközne ki. A kérdező is ahogy látom nem egy alacsony egzisztenciájú ember és a nagy villát vásárló sem, oda meg nem lehet eljutni ilyen defektekkel szerintem.

Amúgy néha tényleg van gond a "mátrixban".

1:Kicsi voltam még,olyan 6 éves. Télen, hajnalok hajnalán felébredtem és mindent tök halvány zöld világított meg kintről. Nagy hó is volt, teljesen felhős volt az ég, szóval még az sem lehetett,hogy valami sarki fény vagy valami bevilágítson. Előtte pár hónappal kigyulladt a pár házzal arrébb lévő trafóállomás, az égett világos zöldes-halvány lilás fénnyel. Elsőnek erre gondoltam,de eszembe jutott,hogy ott volt rendesen hangzavar is,ahogy a trafóban lévő olaj meg a nagy feszkó robbant fel folyamatosan, úgyhogy ezt el is vetettem gyorsba és nem szóltam anyuméknak, hogy mi van ( pedig így utólag jó lett volna,legalább több szemtanú lett volna az esetre. )

Egy nagy kétszárnyú,nagyon nagy súlyú faajtónk volt régen a folyosónk végén, ami egy kicsit el is volt már vetemedve és az alatta lévő betonozást nyitáskor záráskor végig súrolta. Ez volt akkor is. kimentem a házból, volt vagy -15 fok, mert a talpam oda ragadt a csempéhez. Szétnéztem körben a házon és mindenhol,az egész világ ebben a fura zöld fényben úszott. Megnéztem az eget,tiszta felhő volt az egész ebből gondolom így utólagosan,hogy nem természeti jelenség volt,akkor még nem igen gondolkodtam ilyesmin. Na de nem is ez volt a legfurább, pedig viszi az első díjat így is szerintem, hanem a kicsit arrébb álló közvilágítási lámpa fénye,ami akkor még ez a szép sárga fényű(azt hiszem nátriumgőzös) volt. Na ezt a sárga fényt szó szerint ez a zöldes fény próbálta belepasszírozni vissza a lámpa testbe. Vibrált a zöld fény is és a lámpa fénye is kb olyan 1-2 méteres körben a lámpa körül, de a többi lámpa színe már zöld fényű volt, de látszott, hogy nem az a lámpa természetes színe(hogy is lehetett volna?nem tud olyan színt produkálni ). Én 85-ben születtem, ekkor vagy 6 éves voltam, a Mátrix c. filmnek pedig még nagyon messze volt a bemutatója :)

2: Én is beszéltem már így amerikai csajokkal Pesten. New Jersey-ből jött mind a kettő. Az az igazi amerikai beszédük volt, szóval biztos nem valami majmok voltak, akik produkálták az angol tudásukat. (nem is lehet úgy beszélni ha nem ott születtél szerintem). Beszélgetünk beszélgetünk, egyszer csak arra lettem figyelmes, de még a haverom is felfigyelt rá, hogy a csajok magyarul kezdtek el beszélni, de csak pár mondat erejéig. Haver németül tud csak, ezért nem is nagyon szólt bele a beszélgetésbe, így nem értett belőle semmit,csak a nagyon alap szavakat. Azt, hogy a csajok tudtak-e németül nem is kérdeztük meg. És az tűnt fel neki, hogy én még mindig angolul beszéltem velük, de ők magyarul beszéltek,de csak egymás közt, velem ugyan úgy angolul, pedig tudták, hogy magyarok vagyunk. Nagyon furi volt, főleg, hogy erre más tanú is van és nem csak én éltem át. Soha többé ilyen nem fordult elő.

2015. okt. 16. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
2015. okt. 17. 06:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amiket az elme nem tud behatárolni.
2015. okt. 17. 17:59
 16/16 anonim ***** válasza:
4 Michelin csillagos étterem eleve hiba, mert 3 van max
2022. márc. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!