Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Behunyt szemmel erős fényeket...

Behunyt szemmel erős fényeket látok?

Figyelt kérdés
Nem a fekete pontra, vagy fény csíkra gondolok. Ha behunyom a szemem a bal felső sarokban erős fehér fény jön, vele párhuzamosan egy lila gömb ami világosból sötétebb lesz vagy pont fordítva. A lila mellett a zöld szín is feltűnik. Leginkább izgatott állapotban intenzív. Sokáig tart, nem néhány villanas erejéig. Szerintetek mi lehet ez?

2017. márc. 8. 08:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cukorbeteg
2017. márc. 9. 14:56
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Kèrdező tanulj meg csendben megèrteni ès fejleszteni a kèpessègeid. Senkinek nem kell beszèlned róla, mert olyan világszemlèletű a többsèg, hogy nem tolerálja a különcöket. A felfogás egyszerű. Aki normális az nem beteg. Aki különc az nem normális. Aki nem normális az beteg. De az az èvtizedente változó normális fogalom, valóban jó?
2017. márc. 9. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:

De attól még lemehet a cukrod vagy mi tudom én. Akinek lemegy vagy magas azok szoktak néha csukott szemmel valamiféle vibrálást látni. Másfelől ott van még a retinaleválás is. [link]

Nem hiszem, hogy képességnek lehet e nevezni, hogy csukott szemmel színes foltokat látsz vagy valamiféle fény hatásokat vibrálást. Másfelől egyesek, akik összekeverik a különcöt a beteggel és azt mondják az a képességed, hogy színes foltokat látsz elgondolkodnék rajta, hogy nincs e valami baja az illetőnek nyaktól felfelé.

2017. márc. 9. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
A fènyekből kèpek lesznek. A kèpekből èlmènyek. Az èlmènyekből tapasztalat. A tapasztalatokból tudás. A tudásból pedig bármi lehet. Az, hogy nem ismersz ès enciklopèdiának használod az agyad, nem tesz többè nálam. Arra sem jogosít fel, hogy ítèlkezz. Amit mások ellen, vagy másokèrt tehetsz az az, hogy kijavítod a saját hibáid. Erővel csak magadat teszed tönkre
2017. márc. 9. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:

"A fènyekből kèpek lesznek. A kèpekből èlmènyek. Az èlmènyekből tapasztalat. A tapasztalatokból tudás. "

Mondjuk ebben igazad lehet, mert hát ha sok vakfolt lesz a vakságból lehet némi tapasztalat tudás meg ilyesmi (most nem feltétlenül a kérdezőre gondoltam) Másfelől nem akartam több lenni nálad, mert nincs szükségem összehasonlításra meg semmi ilyesmire.

"Amit mások ellen, vagy másokèrt tehetsz az az, hogy kijavítod a saját hibáid. Erővel csak magadat teszed tönkre"

Amit te mások ellen teszel úgy ártasz nekik, hogy közben azt hiszed valami jót cselekedtél meg valami bölcsességet fingtál, közben meg nem segítség, amit te nyújtasz, hanem ellenkezőleg, de ezt valahol te is tudod! Ha nem is mindig, de most azt tetted

Én beismerem a hibáimat te mikor fogod azt tenni? Mikor veszed magad észre?

2017. márc. 9. 19:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Jaaaj ne vesszetek össze. Én mindkettő álláspontot megértem és egyet is értek velük. Nem gondolom, hogy szemproblémám lenne, hiszen ha pl. Nem éri sők ideje fény a szememet és behunyom nem rögtön jönnek ezek a fényes színes gombok. Van amikor nagyon ellazulva, van amikor felpörgetve. Össze sem hasonlítható azzal, amikor az ember elszédül vagy leesik a cukra. Illetve egyszer villog egyszer csak szépen lehull máskor pedig körkörosen mozog. Mindenképpen foglalkozni fogok vele,hogy erősodjon, de csináltatok egy vérképet is.
2017. márc. 10. 07:04
 17/20 Ypszilon1980 ***** válasza:

A retinaleválás tünete pont ilyen,nem rögtön,nem mindig jelentkezik,a vérkép ezt nem mutataja ki,a cukorbetegséget akár igen,de lehet vérnyomás probléma is.

Nekem semmi bajom azzal,ha valaki misztikus dolgokat gondol ilyenekbe,én magam is meditáltam régen,ez egyáltalán nem jellemző erre,viszont egy szemészeti vizsgálat nem tart semmiből.Sokan emiatt nem mennek dokihoz és aztán megvan a baj.De ez a te dolgod,nem megijeszteni akarlak,csak figyelj oda magadra,az egészséged a legfontosabb.

2017. márc. 10. 08:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kèrdező csak magadra hallgass.
2017. márc. 10. 09:48
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Te mély bölcsesség! Ha tudná a válaszokat vagy az okokat nem tenne fel kéréseket. Miért nem mész be a kórházba és mondod meg az összes betegnek, hogy ne az orvos utasításira hallgasanak, hanem amit a belső énjük diktál neki. LOL

2017. márc. 10. 11:08
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy èrzi, hogy baja van akkor nyilván orvoshoz fog fordulni. Ha zavaró tünetek lennènek számára amiket felsorolt, akkor már règ kezeltetetnè őket. Szóval egy egèszsèges embert próbálsz meggyőzni arról, hogy beteg. Gratula placebo!
2017. márc. 10. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!