Behunyt szemmel erős fényeket látok?
De attól még lemehet a cukrod vagy mi tudom én. Akinek lemegy vagy magas azok szoktak néha csukott szemmel valamiféle vibrálást látni. Másfelől ott van még a retinaleválás is. [link]
Nem hiszem, hogy képességnek lehet e nevezni, hogy csukott szemmel színes foltokat látsz vagy valamiféle fény hatásokat vibrálást. Másfelől egyesek, akik összekeverik a különcöt a beteggel és azt mondják az a képességed, hogy színes foltokat látsz elgondolkodnék rajta, hogy nincs e valami baja az illetőnek nyaktól felfelé.
"A fènyekből kèpek lesznek. A kèpekből èlmènyek. Az èlmènyekből tapasztalat. A tapasztalatokból tudás. "
Mondjuk ebben igazad lehet, mert hát ha sok vakfolt lesz a vakságból lehet némi tapasztalat tudás meg ilyesmi (most nem feltétlenül a kérdezőre gondoltam) Másfelől nem akartam több lenni nálad, mert nincs szükségem összehasonlításra meg semmi ilyesmire.
"Amit mások ellen, vagy másokèrt tehetsz az az, hogy kijavítod a saját hibáid. Erővel csak magadat teszed tönkre"
Amit te mások ellen teszel úgy ártasz nekik, hogy közben azt hiszed valami jót cselekedtél meg valami bölcsességet fingtál, közben meg nem segítség, amit te nyújtasz, hanem ellenkezőleg, de ezt valahol te is tudod! Ha nem is mindig, de most azt tetted
Én beismerem a hibáimat te mikor fogod azt tenni? Mikor veszed magad észre?
A retinaleválás tünete pont ilyen,nem rögtön,nem mindig jelentkezik,a vérkép ezt nem mutataja ki,a cukorbetegséget akár igen,de lehet vérnyomás probléma is.
Nekem semmi bajom azzal,ha valaki misztikus dolgokat gondol ilyenekbe,én magam is meditáltam régen,ez egyáltalán nem jellemző erre,viszont egy szemészeti vizsgálat nem tart semmiből.Sokan emiatt nem mennek dokihoz és aztán megvan a baj.De ez a te dolgod,nem megijeszteni akarlak,csak figyelj oda magadra,az egészséged a legfontosabb.
Te mély bölcsesség! Ha tudná a válaszokat vagy az okokat nem tenne fel kéréseket. Miért nem mész be a kórházba és mondod meg az összes betegnek, hogy ne az orvos utasításira hallgasanak, hanem amit a belső énjük diktál neki. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!