Behunyt szemmel erős fényeket látok?
Figyelt kérdés
Nem a fekete pontra, vagy fény csíkra gondolok. Ha behunyom a szemem a bal felső sarokban erős fehér fény jön, vele párhuzamosan egy lila gömb ami világosból sötétebb lesz vagy pont fordítva. A lila mellett a zöld szín is feltűnik. Leginkább izgatott állapotban intenzív. Sokáig tart, nem néhány villanas erejéig. Szerintetek mi lehet ez?2017. márc. 8. 08:49
1/20 anonim válasza:
A harmadik szemed kezd felnyílni.
Amikor ihletett állapotban vagy, vagy kreatív gondolatok pörögnek a fejedben, akkor jellemzően ez a terület válik aktívvá.
A meditációs/koncentrációs gyakorlatok felgyorsítják ezt a folyamatot. :)
2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2017. márc. 8. 10:39
3/20 anonim válasza:
Valamilyen hályogod van zöld szürke vagy ki tudja milyen színű. Esetleg retinaleválásod van.
4/20 Ypszilon1980 válasza:
Egyébként #3 nem írt hülyeséget, ez lehet a retinaleválás tünete is, én elmennék szemészetre, nem játék. A foltok lehetnek cukorbetegség, érelzáródás miatt is.
6/20 anonim válasza:
Az őrültek társadalmában a betegek az egèszsègesek. Kedves "retinaleválás ès èrelzáródás" a nem kívánatos kèpessègek a betegsègek közè vannak sorolva, megfelelő kezelèsek hatására teljesen eltünnek.
7/20 Ypszilon1980 válasza:
Nem feltétlenül.Olvass utána.
A tény tény marad.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Azért nem gondolok szem problémákra(elolvastam a tüneteket) mert nem néhány mp-s fény villanásaim vannak. A leírt színek mellett tegnap meditálás közben megjelent a citromsárga is. Először villogó lila és zöld, aztán semmi, majd mint ha eső hullna úgy hullott le a zöld szín, később három kör alakban citromsárga, zöld, sötétzöld tettek a színek egy fél kört.
2017. márc. 9. 08:05
9/20 Ypszilon1980 válasza:
Meditálásnál még ilyet nem tapasztaltam,és akkor is inkább fekete-fehér vagy szürke árnyalatos képek jelennek meg.Persze lehet ez egy tudatalatti dolog,csak ezt is vedd figyelembe.Én mindenképp megnézetném,ha nincs gond,akkor lehet ez az amit az 1-es ír.
10/20 anonim válasza:
Elvégzted már a cukorbeteg vizsgálatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!