Van erre valami magyarázat? Erős a gondolaterőm? (ha van ilyen) Vagy vonzás törvénye lenne?
Az utóbbi 1 hónapban kezdődött kb. Amit gindolok azt mások kimondják. Nem egyszeri alkalom, néha meg is borzongok. Pl. valaki mond valamit vagy beszél valamiről, közben bennem felvetődik egy kérdés, amit kb 5másodpercen belül valaki meg is kérdez, pont azt amire gondoltam.
Egy nap volt ilyen vagy 3x is.
Ès egy héten is többször. valakinek hasonló?
Csak megérzés. :)
Figyelj a megérzéseidre, és egy idő után már nem csak a mondatokat fogod előre tudni. :)
köszönöm a javítást a hibákért...
egyébként létezik hogy valakinek nagyon erős a megérzése?
esetleg történèseket is meglát?
Megérzések vannak, én például tudtam hogy Legoman mit fog válaszolni. Ennek oka az hogy mindig ezt válaszolja. :)
Egyébként vattacukornak igaza van, rengeteg dolgot csak tudat alatt észlel az ember és amikor szükség van rá akkor "azonnal" tudja mert már számított rá. Pl. ha valaki hozzád lép és előre érezted az azért van mert már láttad hogy kiszúrt magának csak nem tudatosult benned mert felesleges információnak tűnt. És mikor elindul feléd akkor döbbensz rá hogy "tudtad" hogy ezt fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!