Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezek a dolgok mik lehetnek,...

Ezek a dolgok mik lehetnek, és most mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap éjjel felkeltem és láttam, hogy egy magas alak áll az ágyam előtt, kapucnis, földig érő, kabátszerű ruhában, és engem néz, de az arca nem látszott, teljesen árnyékba volt borulva a kapucni miatt. Pár másodpercig nézett, majd megszólalt, azt mondta hogy " Te vagy az ötödik" . A hangja elég mély volt, és mintha visszhangzott volna. Az egész kb. 15 másodpercig tartott, az első pár másodpercben iszonyatosan megrémültem, azt sem tudtam mit csináljak, majd eszembe jutott, hogy olvastam az alvásparalízisről , és egyből nyugodtabb lettem, hiszen biztosra tudtam hogy ez csak az agyam által keltett illúzió, ekkor felkeltem az ágyból és megnéztem közelebbről is, és nagyon durván élethű volt, majd egyszer csak elhalványodott és köddé vált. Ránéztem az órára, mielőtt visszafeküdtem és 5:1 perc volt, picit meglepődtem, de nem foglalkoztam vele, visszafeküdtem és aludtam. Másnap délután elmeséltem egy ismerősömnek a történteket, aki eléggé jártas a pszichológiában és azt mondta hogy ez nem lehet alvásparalízis, mert paralízis közben csak a szemünk van nyitva, de a testünk nem mozog, pedig én felkeltem! Iszonyatosan megijedtem, de gondoltam nem lesz folytatása... Ma éjjel egy nagy koppanást hallottam, felkeltem, és az egyik könyvem leesett, a könyv címe: az ötödik hullám!

Úgy esett le hogy ki volt nyitva, beleolvastam és fennakadt a figyelmem egy mondaton ami az volt, hogy " holnap éjjel találkozunk".! Utána egyből ránéztem az órára, és 5 óra 3 perc volt! Gondolhatjátok, semmit nem aludtam az éjjel... És már most rettegek hogy mi lesz ma éjjel.. Szerintetek mit kéne tennem? Mit jelenthet egyáltalán az ötödik? van valami szimbolikus jelentése? Örülnék ha valaki tudna segíteni, előre is köszönöm!

2017. febr. 13. 15:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim válasza:
Most mi jó történt?
2017. febr. 15. 07:34
 62/70 anonim ***** válasza:
75%
nyilvánvaló kamu ahogy már előzőleg is írtam,de lehet lepontozni...
2017. febr. 15. 08:01
 63/70 Jaws Olantern válasza:
Amikor az apam fiatal halasz volt Osakaban, egyszer latta Godzillat!
2017. febr. 15. 11:16
 64/70 anonim ***** válasza:
Voltam olyan türelmes, hogy elolvassak minden hsz-t. Vicces az egèsz kèrdès. Viccesek a kèpek is. Ugye sötèt szoba piros folt. Fènye nem volt ennek a piros foltnak de èlènken látszódott. Van pár nagyon hasznos kèpszerkesztő amiket le lehet tölteni. Kèrdező lebuktattad magad, főleg mert a kutyád habzó szájjal ugatta azt amitől elötte annyira fèlt.
2017. febr. 15. 13:45
 65/70 anonim ***** válasza:
Írtam már èn is rèmtörtènetet, ami jobb hatással volt az olvasókra mint ez. De van hozzá tehetsèged. Viszont túl sok ismert forrást használtál fel.
2017. febr. 15. 13:47
 66/70 anonim ***** válasza:
K.b.sz.tt jó könyvötletet adtál, az 5:1 stb.. eszembe nem jutott volna! Mikor van időd ilyeneket kitalálni?
2017. febr. 15. 14:42
 67/70 SpilerHUN ***** válasza:

Nem kellene ennyire bántani a kérdezőt, én hiszek neki és sajnálom h ennyire rossz dolgok történnek vele.

Szerencsére nem a rake van nálad, mert akkor már nem tudnál irni. sztem valami eltéved szellem lesz az vagy valamelyik ellenséged átkot küldött rád és démon van a házban!

2017. febr. 15. 15:30
 68/70 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nincs, szoval szellemet / demon-t nem lehet idezni / vagy egy szemelyre kuldeni.
2017. febr. 15. 15:36
 69/70 anonim ***** válasza:
Vagy viccből írta a szellemet/dèmont, vagy saját tudatlanságából ès hiszèkenysègèből.
2017. febr. 15. 18:31
 70/70 anonim ***** válasza:
Szánalmas a kérdező és buta.
2017. febr. 15. 23:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!