Mit csináljak, hogy a fiú kezdeményezzen? Nekem kéne tennem valamit annak érdekében hogy megváltozzanak a dolgok?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Az osztályomba jár egy nagyon kedves, jóképű, okos fiú (már 11 éve osztálytársak vagyunk), csak az a gond hogy az utóbbi időben nagyon megkedveltem, és nem tudom hogy mit is kezdjek vele...hónapok óta látom, hogy néz (de ezt még nem fogtam fel jelnek...), kérdezősködik, ám máskor pedig kifejezetten elkerül engem...de a nézések akkor is megmaradnak. A lényeg, hogy tényleg megtetszett, és ő is figyel engem, azt hogy mit szeretek...még azt is mondta hogy szerinte megváltoztam az utóbbi időben, mivel régen nem nagyon beszélgettem másokkal, most pedig nagyon közvetlen vagyok. Néha viccelődni is szoktunk, mondta hogy eddig nem ismert ilyennek és hogy lehet, nem töltött elég időt velem...nah, ez mind szép és jó, de lehet hogy én vagyok a béna, de ha kedvel engem, akkor miért nem lép? Vagy lehet, hogy annyira nem tetszem neki? Mikor kérdez tőlem valamit, nagyon udvarias...tényleg, nem tudom hogy mit csináljak, mert most lett ebből elegem! Ha tetszem neki akkor jó lenne ha lépne, nem?2015. márc. 30. 19:13
2/9 anonim válasza:
Te is kezdeményezhetnél! Segíts neki a tanulásban, vagy fordítva, Ő segítsen neked, mert pl nehezen megy a matek, stb!
3/9 anonim válasza:
lépj te akkor
mire vársz? tapsra?
4/9 A kérdező kommentje:
Én is szoktam kezdeményezni beszélgetést. Sokat dumálunk a továbbtanulásról is, hogy őt, meg engem mi érdekel...csak néha azt érzem, hogy nem tudja mit csináljon igazán...én nem mondom meg neki hogy tetszik, de valahogy mutatnom kéne a szimpátiámat...nah de hogy?
2015. márc. 30. 19:23
6/9 A kérdező kommentje:
Én is szoktam kezdeményezni beszélgetést. Sokat dumálunk a továbbtanulásról is, hogy őt, meg engem mi érdekel...csak néha azt érzem, hogy nem tudja mit csináljon igazán...én nem mondom meg neki hogy tetszik, de valahogy mutatnom kéne a szimpátiámat...nah de hogy?
2015. márc. 30. 19:23
7/9 anonim válasza:
Segítheted azzal, hogy te hozod szóba a szabadidő témát, gyámoltalanabb srác ezt nem meri elsőként, mert ez már kicsit bizalmaskodás. Aztán ha téma közben akad közös érdeklődési pont egy film, egy kiállítás,vagy bármilyen esemény, akkor jelezheted hogy az téged is érdekel, vagy ő mondhatja arra, amit te mondasz, hogy az őt is érdekelné.
Innen már ha nem teljesen béna, akkor meri javasolni, hogy menjetek együtt.
8/9 A kérdező kommentje:
És szerintetek a leírásom alapján tényleg tetszem neki, vagy kedvel?
2015. márc. 30. 19:46
9/9 anonim válasza:
Vagy kedvelni fog. Hasonlóan voltunk egy sráccal. Mára a barátom. Én jóval előbb tudtam, hogy ő milyen ember, mint ő, hogy én milyen ember vagyok. Egy kicsit még hagyd, hogy jobban megismerjen meg ilyesmi. Még lehet, hogy nem döntötte el, hogy mi legyen köztetek. De mindenképp töltsetek időt kettesben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!