Lányok egy fiúnak a környezetetekben mennyi ideig van esélye nálatok? Tehát arra hogy kezdeményezzen.
Tetszik mondjuk egy srác az iskolából, a munkahelyedről. Vagy bármi olyan helyről, ahol maximum heti rendszerességgel vagy még gyakrabban látod őt.
Az ilyen srácok ha megtetszenek mennyi ideig tetszenek aztán nektek?
Erre gondolok: Ha mondjuk már 3 hónapja ismeritek minimum látásból, de nem kezdeményez, akkor arra gondoltok hogy
A, gyáva kezdeményezni
B, nem is tetszel neki
ezért elmúlik iránta az érdeklődésed.
Na, ez mennyi idő után következik be?
Ha tetszik, akkor sokáig fog tetszeni, csak nyilván nem ugyanolyan intenzitással. Mondjuk elképzelem, hogy tetszene egy csoporttársam. Ha nem beszéltem vele, akkor nyilván csak a külseje tetszik, ergó amíg "meg nem csúnyul", addig tetszeni fog- már persze, vizuális értelemben. Ha sokáig nézegetsz egy szép festményt akkor max megszokott lesz, de nem fog kevésbé tetszeni.
Ha meg ismerem, rendszeresen beszélünk, akkor is vagy tetszik, vagy sem. Ha tetszik, akkor mindig is tetszeni fog, hacsak valamilyen személyiségváltozás nem történik meg nála, vagy valami olyat nem tesz, ami miatt csalódom benne. Ez a puszta "tetszik a jelleme, szimpatikus ember, kedvelem" állapot. Ennél tovább én személy szerint mélyebb ismeret nélkül, viszonzott érdeklődés hiányában nem tudnék menni.
Nem tudom, ez mennyire volt válasz a kérdésedre, én igyekeztem :D
22/l
Nekem már lassan 1 éve tetszik egy fiú
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!