Lányok! Most akkor kezdeményezzen a pasi, vagy ne?
Nagyon sokszor hallom nőktől, és olvasom itt is, hogy a mai pasik nem elég tökösek, és nem mernek kezdeményezni.
Én is simán odamentem a nőkhöz, meg vonaton is pl. a beszélgetésbe elegyedtünk, ha szimpatikus volt, simán elhívtam randira.
Viszont már nekem is volt olyan párszor (kb. 3 alkalom), hogy egy abszolút nem plázacicás, hanem egy számomra szimpatikus hölggyel próbáltam megismerkedni, és nem finoman elutasított, hanem szó-szerint mindenki előtt megalázva elküldött a halál nemesebbik felére!
Elhihetitek, hogy nem a: "Jó a segged, kő kóla!?" volt a szövegem, hanem kulturáltan közeledtem.
Na most ezek után hogy várjátok el, hogy egy srácnak legyen önbizalma odamenni?
Tudom, hogy nem mindenki ilyen (így is fogom kapni a "ne általánosíts" meg társait, de azokra nem vagyok kíváncsi, max jobban néz ki a több válasz a kérdés mögött :P), de sajnos többnyire utána az ilyenek sírnak a legjobban, hogy ő nem kell senkinek, meg csak bunkó lekezelő pasikat fog ki. Aki csak kihasználja meg csak arra kell neki.
Aki játssza ezt a sportot, az miért élvezi ezt? Illetve a normális, intelligens lányok mit szólnak ehhez, és miként reagálnának egy normálisabb közeledésre?
26/F
Lehet épp rossz hangulatban van, nem volt kedve hozzá, ideges volt.
26F
Ne általánosíts! :D
Viccet félretéve, én is nap mint nap találkozok ilyen nőszemélyekkel, nem értem ez nekik miért jó, néha elmondom a véleményemet nekik, bár a többség elkezd bmegolni és még nekik áll feljebb. Megoldás: Hagyd őket a pi*ába, haljanak meg egyedül ha erre élveznek!
Először is kevesen viselik jól, ha eleve látszik a szándékod. Mindenki tudja, hogy ha egy fiú odamegy a nőhöz, mit akar tőle, mégis nagyon sokaknak fontos lefutni a kötelező köröket. Magyarul mindenről beszélhetsz, ami nem kettőtökről szól, vagy nem köthető az ismerkedési szándékhoz.
Másodszor ez egy evolúciós örökség (nevezhetném ökörségnek is). A nő tetszeni akar. Mindig, mindenhol, mindenkinek. Aztán ha nem a megfelelő személynek tetszik, vagy nem a megfelelő időpontban, akkor fel van háborodva. Ezt el kell viselnünk, át kell tudni lépni rajta, megrázni magunkat és újra, másnál lefutni a fent említett köröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!