Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Most akkor kezdeményez...

Lányok! Most akkor kezdeményezzen a pasi, vagy ne?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor hallom nőktől, és olvasom itt is, hogy a mai pasik nem elég tökösek, és nem mernek kezdeményezni.

Én is simán odamentem a nőkhöz, meg vonaton is pl. a beszélgetésbe elegyedtünk, ha szimpatikus volt, simán elhívtam randira.

Viszont már nekem is volt olyan párszor (kb. 3 alkalom), hogy egy abszolút nem plázacicás, hanem egy számomra szimpatikus hölggyel próbáltam megismerkedni, és nem finoman elutasított, hanem szó-szerint mindenki előtt megalázva elküldött a halál nemesebbik felére!

Elhihetitek, hogy nem a: "Jó a segged, kő kóla!?" volt a szövegem, hanem kulturáltan közeledtem.

Na most ezek után hogy várjátok el, hogy egy srácnak legyen önbizalma odamenni?

Tudom, hogy nem mindenki ilyen (így is fogom kapni a "ne általánosíts" meg társait, de azokra nem vagyok kíváncsi, max jobban néz ki a több válasz a kérdés mögött :P), de sajnos többnyire utána az ilyenek sírnak a legjobban, hogy ő nem kell senkinek, meg csak bunkó lekezelő pasikat fog ki. Aki csak kihasználja meg csak arra kell neki.

Aki játssza ezt a sportot, az miért élvezi ezt? Illetve a normális, intelligens lányok mit szólnak ehhez, és miként reagálnának egy normálisabb közeledésre?

26/F

2015. jan. 21. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet épp rossz hangulatban van, nem volt kedve hozzá, ideges volt.

26F

2015. jan. 21. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Na, végre valami értelmes kérdés. Kíváncsi vagyok a válaszokra. 25F
2015. jan. 21. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts! :D

Viccet félretéve, én is nap mint nap találkozok ilyen nőszemélyekkel, nem értem ez nekik miért jó, néha elmondom a véleményemet nekik, bár a többség elkezd bmegolni és még nekik áll feljebb. Megoldás: Hagyd őket a pi*ába, haljanak meg egyedül ha erre élveznek!

2015. jan. 21. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Forditsuk meg a kérdést! Férfiak még ennél durvábban is elküldenek egyes nőket
2015. jan. 21. 11:51
 5/9 Jázi :) ***** válasza:
Ilyen mindig is volt és mindig is lesz. Ez valahogy sajnos hozzá tartozik. És mint írtak,fordított esetben is van ilyen. Fel kell dolgozni,tanulni kell belőle,túl kell lépni rajta. Ennél többet nem nagyon lehet tenni.
2015. jan. 21. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel most van baratom, igy ezt udvariasan kozlom ilyen helyzetben.hogy nem akarok masik pasit. Amikor nem volt baratom es ismerkedtem, pasiztam ,akkor is udvariasan kozoltem a sraccal, ha nem jott be. De amikor megismerkedtem a mostani baratommal, o se jott be akkor. Akkoriban regota csak olyanok talaltak be, akik nem tetszettek. Ebbol elegem lett, hogy sose talalkozom olyanokkal, akiknek en bejovok. Igy elkezdtem vele talalkozgatni. Idokozben lefogyott ( en nem mondtam neki , hogy dagadt. Csak uj etrendbe kezdett bele) es stilust valtott. ( en nem mondtam neki, h valtozzon.) Igy idokozben megtetszett. Termeszetesen elso perctol kezdve jol ereztem vele magam nagyon. Szoval csak fel a fejjel. N
2015. jan. 21. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok: Nagyon tetszett, hogy mindenfele szemezes es jelzesek nelkul o jott oda hozzam. Erre kevesen kepesek. Ezert is talalkoztam vele szivesen. Elegem lett a rengeteg visszautasitasbol, amit az eloszor nekem megtetszo pasiktol kaptam. Tartsd meg jo szokasod es menj oda lanyokhoz. Hidd el, a legtobben ertekeljuk a tokosseged.
2015. jan. 21. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem jöttél be nekik. Vagy már a sokadik pasi próbálkozott be náluk. Esetleg van barátjuk, és nem akartak ismerkedni.
2015. jan. 21. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Először is kevesen viselik jól, ha eleve látszik a szándékod. Mindenki tudja, hogy ha egy fiú odamegy a nőhöz, mit akar tőle, mégis nagyon sokaknak fontos lefutni a kötelező köröket. Magyarul mindenről beszélhetsz, ami nem kettőtökről szól, vagy nem köthető az ismerkedési szándékhoz.

Másodszor ez egy evolúciós örökség (nevezhetném ökörségnek is). A nő tetszeni akar. Mindig, mindenhol, mindenkinek. Aztán ha nem a megfelelő személynek tetszik, vagy nem a megfelelő időpontban, akkor fel van háborodva. Ezt el kell viselnünk, át kell tudni lépni rajta, megrázni magunkat és újra, másnál lefutni a fent említett köröket.

2015. jan. 22. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!