Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezek a dolgok mik lehetnek,...

Ezek a dolgok mik lehetnek, és most mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap éjjel felkeltem és láttam, hogy egy magas alak áll az ágyam előtt, kapucnis, földig érő, kabátszerű ruhában, és engem néz, de az arca nem látszott, teljesen árnyékba volt borulva a kapucni miatt. Pár másodpercig nézett, majd megszólalt, azt mondta hogy " Te vagy az ötödik" . A hangja elég mély volt, és mintha visszhangzott volna. Az egész kb. 15 másodpercig tartott, az első pár másodpercben iszonyatosan megrémültem, azt sem tudtam mit csináljak, majd eszembe jutott, hogy olvastam az alvásparalízisről , és egyből nyugodtabb lettem, hiszen biztosra tudtam hogy ez csak az agyam által keltett illúzió, ekkor felkeltem az ágyból és megnéztem közelebbről is, és nagyon durván élethű volt, majd egyszer csak elhalványodott és köddé vált. Ránéztem az órára, mielőtt visszafeküdtem és 5:1 perc volt, picit meglepődtem, de nem foglalkoztam vele, visszafeküdtem és aludtam. Másnap délután elmeséltem egy ismerősömnek a történteket, aki eléggé jártas a pszichológiában és azt mondta hogy ez nem lehet alvásparalízis, mert paralízis közben csak a szemünk van nyitva, de a testünk nem mozog, pedig én felkeltem! Iszonyatosan megijedtem, de gondoltam nem lesz folytatása... Ma éjjel egy nagy koppanást hallottam, felkeltem, és az egyik könyvem leesett, a könyv címe: az ötödik hullám!

Úgy esett le hogy ki volt nyitva, beleolvastam és fennakadt a figyelmem egy mondaton ami az volt, hogy " holnap éjjel találkozunk".! Utána egyből ránéztem az órára, és 5 óra 3 perc volt! Gondolhatjátok, semmit nem aludtam az éjjel... És már most rettegek hogy mi lesz ma éjjel.. Szerintetek mit kéne tennem? Mit jelenthet egyáltalán az ötödik? van valami szimbolikus jelentése? Örülnék ha valaki tudna segíteni, előre is köszönöm!

2017. febr. 13. 15:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
Tudom valahol te is hiszed amit ir. Lefekves elott nem nezed meg az agyad alatt van-e valami ? Nah ugye...ugye ??? Most ezzel a hsz-del el is rontottal mindent. Miert kell ilyen unneprontonak lenned ? Most mehetek es keresgelhetek hasonlo storyikat...:P Mar vartam, hogy valami tortenjen...hat ezek utan nem hiszem :P Unnepronto :P
2017. febr. 14. 22:14
 42/70 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy ilyen soká írom meg az eseményeket, de nem rengeteg dolgom volt ma. Na de kezdjük azzal hogy mi történt az éjjel! A kutyámat beengedtem a házba, miután nagy nehezen rávettem magam, hogy itthon alszok, egyedül... Már a bejárati ajtónál megtorpant, behúzta fülét, farkát, alig tudtam bevonszolni a házba, de gondoltam, mivel még sosem volt a házba ezelőtt, biztosan ismeretlen neki..Este nem néztem filmet, nem olvastam, megpróbáltam ellazulni, hogy végre egy jót aludjak. Lefekvés előtt kimentem behozni a kutyám táljait, hogy öntsek neki vizet, és egy kis tápot. Amikor jöttem vissza újra elkezdtem érezni, amit már egyszer leírtam, romlott hús és rózsa,de sokkal erősebben, mint ezelőtt. Jövök be a szobámba, a kutyám behúzott farokkal követ egy láthatatlan pontot a szobámban, és láthatóan retteg. Itt azért kezdett elszakadni nálam a cérna, egyből bekapcsoltam a netet, nézegettem, hogy van-e a közelben olyan személy, aki megtisztítani á házamat. Találtam párat. E
2017. febr. 14. 22:44
 43/70 A kérdező kommentje:
Egyet kiválasztottam , fel is hívtam, elmondtam hogy mik történtek velem, de egyből hallottam hogy csak egy bohóc, és csak a pénz számít neki, hogy valakit jól lehúzzon, szóval hagytam inkább a dolgot és visszafeküdtem az ágyba. Meglepően könnyen elaludtam, egészen addig, amíg egy furcsa álmom nem lett. Álmomban beborult az ég, éreztem a vihar előtti csendet, egy hatalmas mezőn voltam, körülöttem mindenhol virágok, kezdett hűlni a levegő, majd egy villám kettényitotta az eget és megjelent négy ló, egyből tudtam hogy az apokalipszis négy lovasát látom! Mielőtt bezáródott volna az ég, megjelent egy ötödik lovas, és a lóháton én ültem, saját magammal néztem farkasszemet, és így szólt hozzám a hasonmásom, : Te vagy az ötödik, hamarosan mérted hogy mit is jelent ez számodra!" Abban a pillanatban ahogy ezt kimondta felébredtem a kutyám, morgására és ugatására, morgására! Látom úgy morog és viselkedik, mint még soha, habzó szájjal nézett felém! Először azt hittem hogy engem néz, de akkor vettem észre, ahogy keltem fel hogy a fejem fölött lebeg egy piros, kisebb labda méretű gömb, mintha megjelölt volna.. Felugrottam, felkaptam a fényképezőgépet és sikerült pár képet csinálnom róla! Ahogy felálltam először lejjebb ereszkedett az ágyamhoz, majd újra fel, elkezdett lassan közelíteni hozzám, mozdulni sem bírtam, majd hirtelen egy villanással eltűnt. Az este további részében nagyjából semmit nem aludtam, de reggel mégis úgy éreztem miután felkeltem, hogy lehet csak egy álom volt az egész, aztán megnéztem a fényképezőgépet, és láttam hogy minden kép rajta van amit éjjel fotóztam..A hideg futkosott a hátamon, és teszi ezt most is..Fogalmam nincs hogy mit csináljak..de ma szerintem meg sem próbálok aludni, inkább a kutyámmal üldögélek, a felkapcsolt villanynál,mindjárt feltöltöm a képeket, én többet ezután nem akarom látni őket..
2017. febr. 14. 22:59
 44/70 anonim ***** válasza:
43%

HOL a kép? Csak ennyi..?

A kutyád igen ezt jól tudtad azért félt, mert még soha sem volt bent, ismeretlen volt számára. Viszont én azt nem értem, ha azt írod KÖVETETT egy LÁTHATATLAN pontot, akkor honnan tudod, hogy VOLT OTT VALAMI IS? :D

A kutyák már csak ilyenek, hogy mennek...

És a kutyád ott, a házban azért húzta be a farkát, mert ismeretlen terep, még nem fedezte fel.

A rózsaillat és egyéb nem tudom mi lehet, mert nem látok bele a fejedbe, hogy mi zajlik, és nem ismerlek, hogy véleményt tudjak mondani.

Az is elég érdekes, hogy te ezalatt leülsz netezni nyugiban, te most vagy kúva vagány nőszemély vagy, vagy nem tudom mit gondoljak..?

2017. febr. 14. 23:02
 45/70 anonim ***** válasza:
Azt irja noszemely =)) Amugy ha tudnal olvasni akkor nem kerdezted volna meg, HOL A KEP noszemely csak ennyi ? :D
2017. febr. 14. 23:06
 46/70 A kérdező kommentje:
Figyelj, egyedül élek, csak a kutyám van velem, nem tudok vele beszélgetni, inkább feljövök az internetre, addig is elterelem a figyelmemet és próbálom megérteni, hogy mi történik velem.. A képeket most töltöm fel, szóval pár perc múlva látható lesz számotokra..
2017. febr. 14. 23:08
 47/70 anonim ***** válasza:
Ha lesz kep akkor megnezem. Most megyek es megnezem az 5. hullám cimu filmet. Azutan lehet megnezem a Rocky 5 :D
2017. febr. 14. 23:09
 48/70 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? És merrefelé laksz? Lakás, ház, mi az?
2017. febr. 14. 23:11
 49/70 A kérdező kommentje:
2017. febr. 14. 23:16
 50/70 anonim ***** válasza:
80%
Ennyire sotetnek nezel minket ? Ott van a kep metajaban, hogy mikor keszitetted a kepet. Ezt most csinaltad feb. 14-en 10:31-kor. Koszi
2017. febr. 14. 23:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!