Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezek a dolgok mik lehetnek,...

Ezek a dolgok mik lehetnek, és most mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap éjjel felkeltem és láttam, hogy egy magas alak áll az ágyam előtt, kapucnis, földig érő, kabátszerű ruhában, és engem néz, de az arca nem látszott, teljesen árnyékba volt borulva a kapucni miatt. Pár másodpercig nézett, majd megszólalt, azt mondta hogy " Te vagy az ötödik" . A hangja elég mély volt, és mintha visszhangzott volna. Az egész kb. 15 másodpercig tartott, az első pár másodpercben iszonyatosan megrémültem, azt sem tudtam mit csináljak, majd eszembe jutott, hogy olvastam az alvásparalízisről , és egyből nyugodtabb lettem, hiszen biztosra tudtam hogy ez csak az agyam által keltett illúzió, ekkor felkeltem az ágyból és megnéztem közelebbről is, és nagyon durván élethű volt, majd egyszer csak elhalványodott és köddé vált. Ránéztem az órára, mielőtt visszafeküdtem és 5:1 perc volt, picit meglepődtem, de nem foglalkoztam vele, visszafeküdtem és aludtam. Másnap délután elmeséltem egy ismerősömnek a történteket, aki eléggé jártas a pszichológiában és azt mondta hogy ez nem lehet alvásparalízis, mert paralízis közben csak a szemünk van nyitva, de a testünk nem mozog, pedig én felkeltem! Iszonyatosan megijedtem, de gondoltam nem lesz folytatása... Ma éjjel egy nagy koppanást hallottam, felkeltem, és az egyik könyvem leesett, a könyv címe: az ötödik hullám!

Úgy esett le hogy ki volt nyitva, beleolvastam és fennakadt a figyelmem egy mondaton ami az volt, hogy " holnap éjjel találkozunk".! Utána egyből ránéztem az órára, és 5 óra 3 perc volt! Gondolhatjátok, semmit nem aludtam az éjjel... És már most rettegek hogy mi lesz ma éjjel.. Szerintetek mit kéne tennem? Mit jelenthet egyáltalán az ötödik? van valami szimbolikus jelentése? Örülnék ha valaki tudna segíteni, előre is köszönöm!

2017. febr. 13. 15:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:
Hát jobb reggelt mindenkinek..most nem tudom rèszletesen lèírni, hogy mik törtèntek velem, de amint vègzek a munkával, leírok nektek mindent. Azèrt annyit elmondok, hogy eddig nem tudtam hogy a kèpzeletem játszik vagy valóság az egèsz, most már tudom...Sikerült egy kèpet is kèszítenem èjjel, elèg csak ránèznem ès emlèkeztet hogy nem bekèpzelem a dolgokat. A kèpet a rèszletes beszámolóval, mèg ma feltöltöm..
2017. febr. 14. 09:14
 32/70 anonim válasza:

Érdekes ez a fajta leírás ugyanis több eltérítés, vagy otthoni manifesztáció során jelennek meg ezek a kapucnis alakok, pl. a Communion című igaz történeten alapuló film illetve könyv is ilyen.

Érdemes átgondolni az ún. kaszás mítoszát is, vajon miért egy fekete csuklyás alak ő is? Talán a halálfélelemmel kapcsolható össze nem feltétlen a halállal.

A természetfölötti, vagy spiritiszta egyének a mitológiában illetve legendákban nagyon gyakran csuklyát viseltek, bizonyos szerzetesrendek is. Érdemes lenne utána nézni, hogy mi lehet az oka ennek, de mindig a misztikummal lehet összekapcsolni, illetve többnyire a negatívummal.

A hóhér, aki csuklyát visel (halál), különböző gyűlöletkeltő csoportok pl Ku Klux Klán, ám ugyanúgy megjelenik pozitív csoportoknál is ( apácák, szerzetesrendek)

Alvási paralízises állapotban többször láttam hasonló alakot, de ezek szinte mindig azonnal , mintha apró darabokra repültek volna szét, mármint a darabjai, azaz széthulott az "illúzió"?? Talán..de jobban nézz utána mi is lehetett ez, hiszen egész sok dolgot találhatsz ..

2017. febr. 14. 10:27
 33/70 anonim ***** válasza:
Na, kíváncsi vagyok erre az egészre! :)
2017. febr. 14. 13:38
 34/70 anonim ***** válasza:
A képet is megmutatod nekünk? Töltsd fel pl. képfeltöltésre, és láthatjuk a linkjénél fogva :)
2017. febr. 14. 13:57
 35/70 anonim ***** válasza:
0%
Előző te nem tudsz olvasni?! Már írta, hogy feltölti, de én a beszámolójára is kíváncsi vagyok, ha nem baj!
2017. febr. 14. 14:03
 36/70 anonim válasza:
Kérdező már kiváncsian várjuk a válaszod! ;)
2017. febr. 14. 17:42
 37/70 anonim ***** válasza:
Hol vagy kerdezo...kivancsian varom....mi tortent veled :D ???
2017. febr. 14. 19:58
 38/70 anonim ***** válasza:
hát ha velem ilyen történne, a lakás másnap már eladó lenne és tuti be nem tenném oda a lábam többet... el nem tudom képzelni, hogy ilyen után bárki még fényképezgeti is amit lát.. :)
2017. febr. 14. 20:44
 39/70 anonim ***** válasza:
En is ezt tennem...:D tudom beteges...de nem tudok ellene semmit tenni.
2017. febr. 14. 21:08
 40/70 anonim ***** válasza:
43%

82 és 48 %-os!

Nos, akkor tisztázzunk valamit! Ha veletek ilyen törtéNNE, akkor nem az a megoldás, hogy eladod, mert aki akar, az utánatok megy, hehe. Különben is csak felültetett már megint benneteket meg a sok oktondit a kérdező :)

Jót nevetgél most, hogy ilyen történetet talált ki, és utána meg mindenki jól hoppon maradt :D

Majd előáll holnap valami storyval, meg valami képpel. Mehettek aludni nem lesz itt semmi érdekes.

2017. febr. 14. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!