Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek is vannak fokozata...

Szerintetek is vannak fokozatai a megvilágosodásnak?

Figyelt kérdés
Vannak ugye egymástól eltérő nézőpontok amik összezavarnak. Azt felismertem, hogy a rálátáson múlik nagyon sok minden. De mikor jön vajon el az a pont, amikor már nem kell foglalkoznunk a dolgok megítélésével? Úgy értem ez is egy fokozat, hogy túllépjünk ezen, nem? Ha meg elvileg mindenki megvilágosodott már, akkor minek törjük magunkat? (Ezt is hallottam...) Én, 23 évesen kérdezem a nálam tapasztaltabbakat/idősebbeket, nektek mit jelent a megvilágosodás?

2016. dec. 20. 19:16
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, ha megtámadják. Joguk van hozzá. Pont, hogy ők is megválaszolják a kérdést azzal, hogy leírják nekik mit jelent. Semmi sem éri meg, hogy magasztaljuk.
2016. dec. 27. 19:36
 32/34 A kérdező kommentje:
Igen, hatalmas függetlenséget ad és ezzel együtt egyfajta megelégedettség érzést. Maga ez, pedig kikezdhetetlen :) Ezért is mondhat bárki bármit. Te TUDOD, hogy mi nem vagy, ezért fölösleges is idegeskedni bármiféle beszólás miatt :)
2016. dec. 27. 19:38
 33/34 anonim ***** válasza:
Már azt sem tudom mit jelent idegeskedni.
2016. dec. 27. 19:48
 34/34 A kérdező kommentje:
Ebben a világban talán ez a legkülönlegesebb tulajdonság, őrizd meg!
2016. dec. 27. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!