Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek is vannak fokozata...

Szerintetek is vannak fokozatai a megvilágosodásnak?

Figyelt kérdés
Vannak ugye egymástól eltérő nézőpontok amik összezavarnak. Azt felismertem, hogy a rálátáson múlik nagyon sok minden. De mikor jön vajon el az a pont, amikor már nem kell foglalkoznunk a dolgok megítélésével? Úgy értem ez is egy fokozat, hogy túllépjünk ezen, nem? Ha meg elvileg mindenki megvilágosodott már, akkor minek törjük magunkat? (Ezt is hallottam...) Én, 23 évesen kérdezem a nálam tapasztaltabbakat/idősebbeket, nektek mit jelent a megvilágosodás?

2016. dec. 20. 19:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
#19 hát persze! Addig meg úgy sem érdekes.
2016. dec. 21. 10:07
 22/34 anonim ***** válasza:
33%

Fokozatok csak a bal agyféltekében léteznek, valójában minden egyszerre mozog és minden egy. Önmagad mértéke te magad vagy ... nincsen már istened, aki ott liheg feletted ... világodat (másokkal összhangban) magad teremted.

ShVR

2016. dec. 21. 12:06
 23/34 A kérdező kommentje:
Hmm.. köszönöm a válaszokat! Kár, hogy nincsenek ilyen emberek a közelemben, akik inspirálnának a jelenlétükkel is. :) Úgy néz ki hála Nektek, van remény kiszakadni a hurokból nem csak nekem, mindenkinek :)
2016. dec. 21. 17:15
 24/34 anonim ***** válasza:

Ott kezdjük, nem tudod mit is jelent ez.

Ha tudnád, nem lenne e rész.:"Ha meg elvileg mindenki megvilágosodott már, akkor minek törjük magunkat? (Ezt is hallottam...)"

Vannak fokozatai s maga, megvilágosodás is folyamat.

Nos... Borzalmasan keveset tudsz. Ha tényleg érdekel s szeretnél fejlődni, írj rám.

2016. dec. 21. 21:31
 25/34 anonim ***** válasza:
#24, hanyagold már a sötétítést, meg a rádiratást! Nem tudsz te semmit. Azt is rosszul.
2016. dec. 21. 23:17
 26/34 anonim ***** válasza:
Utolsó! És a vége mindannyiunkra igaz. :D
2016. dec. 22. 10:18
 27/34 anonim ***** válasza:
Aki megvilágosodott, èrdeke-e ilyen kèrdèseket megválaszolni hogy megoszthassa a tapasztalatát? Amit a legtöbben ítèlkezèssel fèlreèrtve fogadnának egy alacsony tudatszinten.
2016. dec. 25. 16:29
 28/34 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne érdeke, akkor nem hallanánk egy Mesterről sem. Pont, hogy Te ítélkezel kedves utolsó. Nincs olyan, hogy bárki is különb lenne valamitől... Csak abban az alacsony tudatszintben, amely megkülönböztet, amelyből Te is nyilatkoztál...
2016. dec. 27. 15:11
 29/34 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy bárki különb lenne. A kèrdèsedre már megkaptad a választ mègis megtámadták, próbálják nevetsèg tárgyává tenni. Erről beszèlek.
2016. dec. 27. 16:02
 30/34 anonim ***** válasza:
Már az is egyfajta megvilágosodás, ha a testedet az anyag rèszekènt èrtelmezed, ez függetlensèget biztosít az elmèdnek, az egód pedig átalakul.
2016. dec. 27. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!