Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jeruzsálem égboltján kör alak...

Jeruzsálem égboltján kör alak s kűrt szó jelent meg! Keresztények, mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Láttam videón .S hallani lehet a kűrt szót.
2016. okt. 18. 15:07
1 2 3 4
 31/39 Salx Narval ***** válasza:
92%
Ami azt illeti egy ez valós jelenség és már nem mai dolog. Valóban léteznek manipulált felvételek is, az eredetiek inkább egy nyikorgó ajtóra mintsem kürtre emlékeztetnek. Több elképzelés létezik a jelenségre az biztos, hogy bárhol létrejöhet, évszaktól, időjárástól függetlenül. Én a tektonikai lemezmozgás keltette rezgések hangjának vélem, mások napkitörésre és a kozmikus háttér sugárzásra gyanakodnak. Egyenlőre bizonyíték egyikre sincs legalábbis én nem tudok róla. Megboldogult nagyapám azt mondta erre a jelenségre, hogy Istennek meg kellene olajoznia a föld tengelyét mert berozsdásodott.:D
2016. okt. 20. 01:13
 32/39 anonim ***** válasza:

Megtaláltam az eredetit. Tényleg valami nyikorgás szerű.

[link]

2016. okt. 20. 20:22
 33/39 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek!Tettél egy megjeggyzést rám,ami már személyeskedés volt!Amúgy meg mindenki abban hisz amibe akar.Ez az oldal azért van,h dobjunk fel kérdéseket,s véleményezzük mi lehet az.... S nem pedig egymást lehordani kicikizni,mert ő hisz benne,h létezik vagy igaz lenne.Igazából senki sem tudja mi a valóság,csak találgatunk.De ha nembeszélnénk meg ezeket.Olyanok lennénk mindt az állatok,akik csak esznek,sza...nak,ba...nak!
2016. okt. 20. 22:39
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
höhö...
2016. okt. 21. 06:51
 35/39 anonim ***** válasza:

#32: Ez mi? :,DDDD

Én -hagyományőrző- szekuláris humanisztikus (régebben vallásos/nem-vallásos ,illetve keresztény) zsidóként írom ,hogy ,ha ez igaz -már ,mint amit te kérdező linkeltél be- akkor annak is van tudományos magyarázata. Csak még nem ismerjük. Szóval tuti nem valami angyali,mennyei ,vagy I-teni cucc.

https://www.youtube.com/watch?v=kpr9qvuodVA

2016. okt. 21. 21:36
 36/39 anonim ***** válasza:
Ez tényleg egy valós jelenség! Sajnos sok buta ember van aki azt hiszi hogy nem léteznek természet feletti dolgok! Amúgy amikor nyilvánosságra kerül valami olyan felvétel ami bizonyíték egy idegen lény létezésére stb. Akkor szándékosan csinálnak kamu videókat hogy megtévesszék az embereket, és azt akarják elérni hogy az eredeti felvételt is kamunak higyjék! Rengeteg dolog van amit el titkolnak ! Ezen kár vitatkozni, aki nem hisz az ilyen dolgokban az ne írjon
2016. okt. 21. 23:37
 37/39 anonim ***** válasza:

"Ezen kár vitatkozni, aki nem hisz az ilyen dolgokban az ne írjon"

[link]

2016. okt. 21. 23:41
 38/39 A kérdező kommentje:
Szerintem is kár vitatkozni.Ugysem tudjuk kinek van igaza!Azaz ki az akinek jó a selytése!
2016. okt. 22. 01:11
 39/39 anonim ***** válasza:
nekem mindig igazam van...
2016. okt. 22. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!