Jeruzsálem égboltján kör alak s kűrt szó jelent meg! Keresztények, mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Láttam videón .S hallani lehet a kűrt szót.2016. okt. 18. 15:07
21/39 A kérdező kommentje:
Nagyeszű?? Te Ba...om!Nem én tettem fel a videót!S h jössz te ahhoz,h minősíts!Te csi......ka!!!Ez az oldal azért van ,h kérdezzünk.Beszéljünk dolgokról ami érdekes.Az h mi igaz a videóból mi nem.Kitudja.... Ezzel most nagyobbnak érzed magad,h beszóltál? Pfuuu. Szánalmas...... :-D
2016. okt. 18. 21:59
22/39 A kérdező kommentje:
20-aska ha te ilyeneket látsz,menj el dokihoz!Mert ez már orvosi eset! :-D. Főleg ha hangokat is hallassz! :-D
2016. okt. 18. 22:02
23/39 Shai-Hulud válasza:
Na ugyanez érvényes arra is, aki az égen lát köröket és közben hangokat hall.
Neki miért nem javaslod, hogy menjen orvoshoz? :-)
24/39 A kérdező kommentje:
Az nemmondja ezeket! youtub... Ismered az oldalt gondolom..
.
2016. okt. 18. 22:22
25/39 Shai-Hulud válasza:
Persze, hogy ismerem. Az az oldal, ahova minden marha feltöltheti a még marhább videóját. :-DDD
26/39 anonim válasza:
Kürt? Egy újabb psytrance-fullon alstílus, a swamp után szabadon?
27/39 A kérdező kommentje:
S te soha nemis mentél fel a youtubra mi?? Ay te kis nyuszi muszika.... :-D :-D
2016. okt. 18. 23:33
28/39 anonim válasza:
mivan? fáj h kiderült h a kürtös fostot egy unatkozó csávó csinálta?még azis fent van h hogyan,igy most nem tudod itt verni a pöcörődet te szellemi toprony...
29/39 anonim válasza:
"most nem tudod itt verni a pöcörődet te szellemi toprony..."
huhh itt rendesen alászáll a színvonal többeknél, kérdező nehogy etesd ezeket az unintelligens trollokat, mert gyanítom ők viszont erre "verik a pöcörőjüket":D
30/39 anonim válasza:
engem zavar ha valaki terjeszti a hulyeséget,belinkeltem az alkotó másik videóját,erre még neki áll feljebb...a szellemi toprongy kifejezés azokra vonatkozik akik a bizonyítás után is nyomatják a hisztit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!