Jeruzsálem égboltján kör alak s kűrt szó jelent meg! Keresztények, mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Láttam videón .S hallani lehet a kűrt szót.2016. okt. 18. 15:07
11/39 anonim válasza:
Nem érdekel. Nézzen a szemem, az aki akar valamit. A rangjára meg tojok.
12/39 A kérdező kommentje:
Pfuuu.... :-D
2016. okt. 18. 18:49
15/39 anonim válasza:
Szerintem ez inkább az UFO szekcióba tartozik. Ez egy álcában levő csészealj/anyahajó, valamelyik a kettő közül. A hangot a hajó működtetéséhez használt technika kelti.
16/39 A kérdező kommentje:
Az is lehet.Gondoltam erre is.Ezt senki nemtudja.De sok helyen hallották s felvették.Érdekes nagyon.Gondolom 1x csak kiderül ,h mi is ez.
2016. okt. 18. 19:19
19/39 anonim válasza:
na mit szólsz nagyeszű?ronen barany ra kell keresni a youtubon
20/39 Shai-Hulud válasza:
Nekem meg a fejem felett egy fénylő karika jelent meg. Kérdező, ehhez mit szólsz?
Mikor a haverom meglátta, egy éleset visított és elrohant. Megnéztem én is a tükörben, egész jól áll, jól megy az ábrándos szemeimhez. Meg valami hangokat is hallottam, de arra már nem emlékszem pontosan, valami olyan volt, hogy ketteske ne szórakozzon az elemlámpával, vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!