Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyi idő a szerencse energiá...

NagyRichmond kérdése:

Mennyi idő a szerencse energiám visszatöltődése?

Figyelt kérdés
A mai nap úgy éreztem, hogy a megtelt a szellemem szerencsével, és épp ezért vettem egy sorsjegyet, amivel egy komolyabb összeget nyertem. Nem szeretném kísérteni a sorsot/szellemeket, épp ezért nem is akartam egyből még egyet venni. Mikor próbálhatok szerencsét legközelebb?

2016. júl. 7. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
24 óránként a nyerés időpontjától számolva. Emellett vigyázz a szellemedre nehogy összetörjön, mert akkor meg kell ragasztani. Az enyém a múltkor összetört és meg kellett ragasztani. Volt olyan is, hogy az aurám megrepedt és auráshoz kellett vinni.
2016. júl. 7. 19:22
 2/4 anonim válasza:
100%
Első... :D
2016. júl. 7. 19:27
 3/4 anonim válasza:
39%
Az ilyen idióták miatt tart ott az ország ahol most van...
2016. júl. 7. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
31%

A szerencséd attól függ hogy épp hány pontos, ugyanis minden szerencsés dolognak pontszáma van, ami kivonódik az aktuális szerencsédből. Egy nyerő sorsjegy például több mint a felét is leszívhatja a szerencsédnek, kb 60-70 pontnyi szerencseenergia elhasználását jelenti.

Egy átlagembernek többé-kevésbé 100 pontnyi szerencseenergiája van és naponta a 10%-a nő vissza, azaz 10 naponta telítődik a szerencse.

Sokan ott rontják el, hogy 7-10 naponta játszanak és tudatlanságuk miatt veszítenek, mert elfelejtik kivonni a közben történt szerencséjüket, ami csökkenti az energiát.

Sokat segít ha szerencsetalizmánokat hordasz, ezek erejüktől függően 1-5 szerencseenergia-pontot adnak naponta, de hogy maximális kihasználhasd az erejüket, folyamatosan hordani kell, fürdésnél se veheted le! Ennek megfelelően 3 talizmán viselésével átlag megduplázhatod a napi szerencseenergia beviteledet!

Sok szerencsét kívánok neked kedves Richmond!

Con Troll

2016. júl. 8. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!