Szerintetek vehetem isteni ajándéknak vagy csak mázlim
van?
Figyelt kérdés
Ma az előbb megyek boltba veszek 3 balaton szeletet mert többre nincs pénz nálam és úgy döntöttem én nem eszek adok minden családtagomnak egyet erre megyek ki a lidl-ből és ott van a bevásárló kosárban egy balaton szelet. Pont a piros amit a kezembe fogtam hogy veszek magamnak. Az elöttem lévő vásárló hagyta ott.
Mit akarnak üzenni nekem ez álltal a túlvilágról?
Én sírva fakadtam az úton miközben ráeszméltem mi történt.
Szerintem csak mázlid volt ,vagy amit adsz-kapsz alapon jó tett helyébe jót várj.
"Mit akarnak üzenni nekem ez álltal a túlvilágról?
Én sírva fakadtam az úton miközben ráeszméltem mi történt."
Kicsit mintha túl reagálnád a dolgokat, aztán kitudja.
Nézd meg hátha van benne nyerő kód is. Ha nyertél szerintem az inkább a túlvilági segitség ;)
2015. nov. 3. 19:48
2/18 anonim válasza:
Bújj el valahol és edd meg mind a négyet!
2015. nov. 3. 19:49
3/18 anonim válasza:
Ja, a negyedikkel nyerne egy ötödiket.
2015. nov. 3. 19:50
4/18 anonim válasza:
Isteni gondviselés
2015. nov. 3. 19:53
5/18 anonim válasza:
:) Nem tudom, hogy a helyes megközelítés-e, de nekem jóleső érzés arra gondolni, hogy a nagylelkű lemondásodért cserébe kaptad egy nálunk nagyobb erőtől azt a csokit. Lehet, hogy jó úton jársz (bár az élet mindig megpróbalja a jóembert, ami által növekedhet)
2015. nov. 3. 19:55
6/18 anonim válasza:
Ha a negyedikkel nyersz egy ötödiket, akkor az ötödiket tedd vissza a bevásárló kosárba, hátha vissza megy a csokiért aki ott felejtette. Lehet nagy szüksége volt arra az egy csokira.
2015. nov. 3. 20:28
7/18 anonim válasza:
Semmit ne képzej bele és semmit ne várj a túlvilágból. Borulj le Isten elé, kérd az Ő segítségét és könyörögj, h jelentse ki magát neked.....ne ilyen balaton-szeletekbe gondolkodj
2015. nov. 3. 20:28
8/18 anonim válasza:
Ja, amúgy az nem a te Balaton-szeleted volt. Lehet, h egy szegény anyuka vette a spórolt pénzén az éhező gyermekének és ott felejtette, de később mikor visszament, akkor látta, h valaki ( TE ) elloptad ezért szegény, szomorúan ment haza és gyermeke tovább éhezett.
2015. nov. 3. 20:35
9/18 A kérdező kommentje:
Fú tényleg igazatok van. Láttam ahogy a piros kicsi 2 személyes autóval aminek nem tellett tetőre mert annyira szegényes volt, annak a tulajának nagyobb szüksége volt rá. Most bánt hogy megettem. De nincs pénzem hogy vegyek neki másikat. Mert az utolsó spórolt aprón vettem, és csak 5.én van fizetés. :( Miért ver engem így a sors?
2015. nov. 3. 20:45
10/18 anonim válasza:
Úgyis azt fogadod el, ami alá támasztja az általad vélt fikciót..Figyelj ez milyen jó érzéseket fog benned kelteni:
Igen, természetfeletti jel volt, h jó ember vagy és Isten üzent a túlvilágról csoki által.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!