Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek vehetem isteni...

Szerintetek vehetem isteni ajándéknak vagy csak mázlim van?

Figyelt kérdés

Ma az előbb megyek boltba veszek 3 balaton szeletet mert többre nincs pénz nálam és úgy döntöttem én nem eszek adok minden családtagomnak egyet erre megyek ki a lidl-ből és ott van a bevásárló kosárban egy balaton szelet. Pont a piros amit a kezembe fogtam hogy veszek magamnak. Az elöttem lévő vásárló hagyta ott.

Mit akarnak üzenni nekem ez álltal a túlvilágról?

Én sírva fakadtam az úton miközben ráeszméltem mi történt.

2015. nov. 3. 19:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
:) Jogos.
2015. nov. 3. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Jele annak, hogy Isten szeret, jónak tart és jutalmaz.

Bár, még van mit javítani magadon, mert jutalmad nem nagyobb egy Balatonszeletnél...

2015. nov. 4. 05:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Hasonlók velem is történtek.Néha ilyen kis apróságok által mutatkozik meg talán a gondviselés.Velem is történtek hasonlók.
2015. nov. 4. 14:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta nagymamám hogy ővele rendszeresen megtörténik hogy a lidl kocsitárolójában talál valamit 100ft-tól kezdve ő is talált balatonszeletet meg amojan csokit ...stb. Szerintem ez valami marketing ami heti 100ft-ba kerül. HA valamit talál az ember az pozitív élmény, és elmondja másnak aki már nincs rossz véleménnyel arról a helyről. Szerintem bevettem a reklám csalit. De jól összevágott.
2015. nov. 4. 14:59
 15/18 Legoman ***** válasza:
Ez, mint ahogy az első válaszoló is írta "jó tett helyébe jót várj" alapon működik.
2015. nov. 4. 15:00
 16/18 anonim válasza:
egy élmény volt ezt végigolvasni :D :D :D
2015. nov. 6. 07:22
 17/18 anonim válasza:
Igen, nyugodtan veheted annak és légy boldog.
2015. nov. 7. 03:11
 18/18 világvége1 ***** válasza:
Tök véletlen.
2020. jún. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!