Vehetem ezt egy jelnek, hogy máshogy gondolkodjak? (hosszú)
Igazad van :D el is vittem csak azt mondta az órás hogy jobb nem is foglalkozni vele mert ez egy szar.... :D
Dehát ha magától elindul egy félév után...
Én a helyedben azt az 50ezret félre tenném a nehéz időkre, sajnos ma olyan a helyzet, hogy már ebben a korban muszáj elkezdi félre rakni a pénzt. Egyetemi éveid alatt jól fog jönni majd a pénz, a karóra meg teljesen felesleges a mai világban. Persze, akinek a bőre alatt is pénz van, annak egy jó státusz szimbólum, de gondolom ez nálad nem áll fent.
Kereshetsz benne mélyebb jelentés, mint a tényeket (nem volt a webshopban), vagy megelégedhetsz csak ennyivel. DE a lényegen mit sem változtat, beláttad ennek hatására, hogy az élet nem az anyagi javak körül forog, és főleg nem a teljesen felesleges dolgok körül, szóval... Mit is mondhatnék én, mindent amire abban a pillanatban szükséged volt megkaptad! A tanítást! Kívánom, hogy az életed további szakaszaiban is ilyen nyitott "szemmel" járj! Szép egészséget!
Hááát... Ha azt mondod h az órád fél évet állt az 182,5 nap legyen 183, hogy egyszerűbb legyen számolni és a másikra egy hónap után mondták, hogy nem tudják rendelni ezért az összes eset 183*30=5490. És mivel csak 30 olyan nap van amikor egyszerre történhetett mindkettő eset ezért 30/5490 tehát olyan 0,54% az esélye.
Tekintheted, ha úgy érzed h neked ettől jó.
És szerintem krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!