A hosszú hajban tényleg több erő lakozik mint a rövidben? És ha igen akkor mik az előnyei és a hátrányai?
2
Jézus is zsidó származású volt:D úgy hogy ha beszélsz akkor ne ostobaságot:D
De a keresztények meg nem zsidó származásúak, és nem is tarják a hagyományt, akkor miért hatna rájuk ez a zsidó misztikus erő?
Persze felvetődik a kérdés:
Lehet hogy Jézus ereje a hosszú pajeszában rejlett?
A hosszú hajat többet kell fésülni, a rövidet kevesebbszer.
Rövidet nem mindig kell vasalni sem, attól függ mennyire rövid,a hosszút ha ilyen rosszul kinéző akkor általában szokták. Hát ezek voltak a hátrányai.
Több erő: Hát igen, a hosszú haj melegíti a fület télen, a rövid nem, mindenképp több erő van a hosszúban.Amúgy grammra ugyanannyi.
Még valami?
az erő a kpoaszságban rejlik, aki nem betegség miatt kopasz az ált erős is!!!!
az ókorban a papok, fáraó szolgái és némely katona lehetett csak kopasz, egy helytelen felfogás miatt azt hitték h így tisztább a koronacsakra és józanabbul tudnak gondolkodni.
nézd meg később a középkorban némelyik szerezetes rendet ott is borotválva volt a fej v egy része...
Ugyan már, a szerzetesek, meg az erő, az két külön dolog.
A hosszú haj egészséget és termékenységet sugároz, a rövid meg a megújulásra való képességet és a változékonyságot.
De szerintem ez kultúrafüggő.
A mágiában meg mindennek olyan ereje van, amivel felruházod. A gyerek haját jobb nem levágni fém eszközzel egy ideig, de ez ókori babona. Én hiszek benne, ezért nekem él :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!