Melyik volt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ma reggel csodálatos módon arra ébredek h egy ismeretlen "reptoid hívő" egy A4-es oldal hosszúságú tömör hülyeséget írt privátba itt a GYIK-en
A levél témája röviden és tömörem: harcoljak a reptoidok ellen és mindnekit buzdítsak erre -.-
az eszem majdnem eldobtam, amikor elkezdtem olvasni ezt az aránytalanul sok hülyeséget
ha közűletek volt valaki akkor köszönöm, feldobta a napomat -.- és üzenem harcolj te a reptoidaid ellen
A "mindnekit" neki!
Mi olyan szegények vagyunk, hogy egy árva, használt reptoidunk sincs ami ellen harcolhatnánk. Esetleg valahol nagyon akciósan? COOP, TESCO van közel hozzánk.
Éppen selejtezni akartam őket, mert nekem már megvannak a legújabb technológiával készültek. Átküldök egy párat neked, legyen mi ellen harcolnod.
Nyisd ki az ablakot, fénypostával megy! :))))
a levél egy részlete:
KÖNYÖRGÖK NEKED : KÉSZŰLJ FEL MENTÁLISAN, ahogyan az erődből futja, az űrből érkező támadásra. AZ EMBERTÁRSAIDNAK MOND EL, HOGY MIND VESZÉLYBEN VAGYUNK, MERT AZ ŰRBŐL ÉRKEZŐ REPTOIDOK/REPTÍLIÁNOK MEGTÁMADJÁK BOLYGÓNKAT.
szerintetek komplett az ilyen?
de mért pont nekem?
mit vétettek?
elbeszélgetnék az ilyen idiótákkal, akik azt hiszik ez vicces
minimum az elmegyógyintézetben lenne a helyük -.-
Ezt már hetek óta terjeszti valami pihentagyú.
Nekem még azóta se küldte el, biztos fél tölem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!