Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vehetem ezt egy jelnek, hogy...

Vehetem ezt egy jelnek, hogy máshogy gondolkodjak? (hosszú)

Figyelt kérdés
Ballagásomra kaptam egy összeget hogy ezen egy szép, új karórát vegyek a régi helyett, ami sajnos megállt egy fél éve, de mindennap hordtam, ugyanis nagyon szerettem és sokak szóvá is tették hogy nagyon tetszetős. Ki is néztem aztán az új órát amibe egyből szerelmes lettem (csak interneten keresztül volt rá lehetőségem) meg is rendeltem azonnal. Viszont elgondolkodtam azon, lehet hogy ez egy kicsit sznobság ez az óra 50k ért... Azonban egy hónap várakozás után sem akart megérkezni, így írtak nekem egy levelet hogy sajnálják de nem tudják beszerezni a nagykertől. Ezen a napon pont hirtelen elkezdett ketyegni a régi 40 éves órám, amin hihetetlenül meglepődtem. Mennyi ennek a valószínüsége hogy ez a két esemény, egyszerre történjen? Tekinthetem ezt valami jelnek, hogy jobban gondoljam meg mire költök és mik az igazi értékek az életben? szerintetek?
2013. máj. 23. 00:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kösz a levezetést, de ez ennél összetettebb szerintem. Egyébként nem keresek semmi spirituális hátteret, csak jó az ilyeneken elgondolkodni. :D
2013. máj. 26. 17:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha netán mégis belefolynál kicsit az elgondolkodósan ezószerű megfejtések olvasgatásába, leginkább egyidejűség, vagy még inkább szinkronicitás keresőszóval lehet egész jó cikkeket találni a témában. Az igazán jók azok, amik onnan, hogy "fene se tudja, hogy is lehet ez valójában" eljutnak hosszas töprengés és összefüggéskeresés után oda, hogy "fene se tudja, hogy is lehet ez valójában"... A megoldással ugyan adósok maradnak, de nagyon helyesen nyitva hagyják a megválaszolatlan kérdést. Még Jung bácsi is szentelt némi tudományos figyelmet a dolognak, nem olvastam ugyan szinte semmit még tőle, de gondolom érdemes lenne, nem azért ajánlják annyian akár tudományos, akár boszorkánykodós körökben... :)
2013. máj. 28. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:

off

40 évnyi kemény munka után ne sajnáld ezt a féléves pihenőt az öreg órádtól. Egyébként nem biztos, hogy találsz hozzá mestert. Pedig kár, mert azok az órák nem 366 napra készültek, mint a maiak.

2013. jún. 1. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!