Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megátkoztak volna?

Megátkoztak volna?

Figyelt kérdés
Akármit eltervezek, sosem úgy lesz.... Ráadásul mindenben szerencsétlen vagyok, sosem sikerül semmi. Ez nem olyan hogy egyszer nem ment valami és egybõl ezt szûrtem le, hanem úgy igazán sosem megy semmi jól. Mondok példákat. Ha én most eldöntöm hogy holnap szoknyában és papucsban megyek valahova mert az elõrejelzés azt mutatja hogy nagyon meleg lesz... Akkor reggelre konkrétan még a hó is leeshet :D Kicsit tulzásnak tûnik, de tényleg mindig így van. Egy olyan alkalmat sem tudok mondani, amikor sikerült volna valami nekem. Eddig mindig fogadtak a bõrgyógyászaton idõpont nélkül, multkor mikor rá lettem kényszerülve hogy menjek, elterveztem mit mondok és hogy hogy lesz az egész helyzet, erre nem fogadtak xd Ennek sosem lesz vége, mindig ez van velem !?? Megátkoztak volna, hogy szerencsétlen legyek ? Nem is hiszek az ilyesmikben de már nem tudok másra gondolni. Mit tehetek hogy szerencsés legyek ?

2016. jún. 28. 23:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2016. jún. 28. 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
12%

Szóval te úgy gondolod, hogy ha lenge ruhát veszel fel, akkor az egész ország időjárása átalakul, hogy kedvezőtlen legyen számodra? Gondolkodsz, mielőtt írsz?

Egyébként: [link]

2016. jún. 28. 23:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy ez csak túlzás. Egyszerûen csak érzékeltetni akartam, hogy mi történik velem folyton :) Köszönöm a válaszokat :))
2016. jún. 28. 23:51
 4/14 Krisipoke ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ha úgy gondolkodsz, hogy megátkoztak, akkor valószínűleg sokkal jobban és felnagyítva fogod észrevenni minden kudarcod/balszerencséd, míg a sikereket vagy észre sem veszed, vagy nem szentelsz nekik akkora figyelmet.

Azt mondtad, hogy egy alkalmat sem tudsz mondani, amikor sikerült volna valami neked, erre azonnal egy olyan példával folytatod, ami minden egyes alkalommal sikerült, csak éppen egyszer nem. :) Nem gondolhatod, hogy téged külön kiválasztottak, hogy nem fogadnak, és mindenki mást, aki előtted vagy utánad jött, beengedtek.

Nem létezik olyan, hogy átok, és a szerencsén sem lehet semmivel javítani vagy rontani. Az ember a saját kárán tanul. Ha nem fogadtak időpont nélkül a bőrgyógyászaton, máskor kérni kell időpontot. Nem szabad mindenen fennakadni, inkább azt kell nézni, hogy tudja az ember saját maga számára jobbá tenni az életet. Néha igazán egyszerű megoldások vannak helyzetekre, ha pedig valami nagyon sokáig nem megy, akkor az lehet, hogy nem is érdemel annyi figyelmet, mint amennyit szentelsz neki.

Remélem, azért tudtam valamennyit segíteni. :)

2016. jún. 29. 00:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Furcsa, mert én is ugyanígy vagyok vele. Bármit eltervezek, teljesen az ellentéte történik meg. Ezer példát tudnék mondani, amiket leírtál azok velem is szoktak történni. Már emiatt nem is gondolkodok előre.
2016. jún. 29. 03:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Tervezd azt, hogy nem nyersz a lottón.

Ha nem nyersz, akkor csak beképzelted az egészet.

2016. jún. 29. 13:24
 7/14 A kérdező kommentje:

Megint történt egy ilyesmi eset velem.... Ugye említettem hogy nem fogadtak a kórházban, de adtad idõpontot. Ma kellett volna mennem, újra elterveztem mindent, hogy melyik busszal megyek, mit mondok, melyik busszal jövök.... erre reggel 4 órakor arra keltem hogy hányok, korán reggel ez háromszor megtörtént, mondanom sem kell hogy nem mertem elindulni. 20 perc mire beérek busszal a kórházhoz, ráadásul 9:30ra volt idõpontom, nekem meg csak úgy ment buszom, amivel 1 órát várnom kellett volna :D

Utolsó válaszoló, pont ez a probléma, ha a legrosszabbra számítok, az úgy lesz... elmesztettem a reményt, hogy nekem bármi is sikerülni fog az életben.

Köszönöm a válaszokat :)

2016. jún. 29. 13:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Átkok nem léteznek, felejtsd el ezt az elméletet ha normális életet akarsz élni.

Az "xd"-ből kiindulva elég tudatlan és ostoba lehetsz, szóval ezért hiheted azt hogy megátkoztak.

2016. jún. 29. 14:18
 9/14 A kérdező kommentje:
Szóval aki xd-t ír az tudatlan és ostoba ? Te nagyon okos lehetsz :) ;) Fõleg, hogy ismeretlenül ilyesmiket írsz :) Szerintem Te butább vagy, már bocsánat :)
2016. jún. 29. 20:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg egy magas intelligenciájú okos, művelt ember lehetsz ha hiszel az átkokban én meg egy buta tudatlan visszamaradott ember vagyok, aki nem hisz a mágikus átkokban.

"xd"-zni csak az ostoba hülyék szoktak ilyen kontextusba.

Szóval ne akard, hogy komolyan vegyék a kérdést amíg te itt ikszdézgetsz, mint valami óvodás akinek hatalmas élet tapasztalata van :)

2016. jún. 29. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!