Megátkoztak volna?
Figyelt kérdés
Akármit eltervezek, sosem úgy lesz.... Ráadásul mindenben szerencsétlen vagyok, sosem sikerül semmi. Ez nem olyan hogy egyszer nem ment valami és egybõl ezt szûrtem le, hanem úgy igazán sosem megy semmi jól. Mondok példákat. Ha én most eldöntöm hogy holnap szoknyában és papucsban megyek valahova mert az elõrejelzés azt mutatja hogy nagyon meleg lesz... Akkor reggelre konkrétan még a hó is leeshet :D Kicsit tulzásnak tûnik, de tényleg mindig így van. Egy olyan alkalmat sem tudok mondani, amikor sikerült volna valami nekem. Eddig mindig fogadtak a bõrgyógyászaton idõpont nélkül, multkor mikor rá lettem kényszerülve hogy menjek, elterveztem mit mondok és hogy hogy lesz az egész helyzet, erre nem fogadtak xd Ennek sosem lesz vége, mindig ez van velem !?? Megátkoztak volna, hogy szerencsétlen legyek ? Nem is hiszek az ilyesmikben de már nem tudok másra gondolni. Mit tehetek hogy szerencsés legyek ?2016. jún. 28. 23:34
11/14 anonim válasza:
A fiatalok, mobilon sokat írók szoktak "xd" és hasonló "hangulatjeleket" írni, és nem minden fiatal ostoba hülye.
Azt se nevezném intelligens embernek, aki pár mondatból így elhord valakit mindenféle ostoba hülyének.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban vitatkozni Veled, írtam hogy egyébként én sem hiszek az ilyesmi dolgokban :) Viszont meg van arról a véleményem, hogy valaki ismeretlenül ilyesmiket ír másoknak. Amely hibát most én is elkövettem, szóval bocsánat. Hibákat bárki követhet el, most én is így jártam, de alapjáraton nem gondolom hogy ostoba lennék, aki egy óvodás szintjén van. Teljesen mindegy, zárjuk itt le a dolgot. És mégegyszer bocsánat.
2016. jún. 29. 20:30
13/14 anonim válasza:
Próbáld meg megfordítani a dolgokat. Eltervezel valamit és rögtön beszéld be magadnak hogy "elterveztem, de 100% hogy úgyse úgy lesz" akkor lehet direkt a terv szerint halad majd a dolog :)
14/14 anonim válasza:
A hangulat jelek 90%-át lehet gúnyként is használni, vagy ha már semmit nem tudsz/akarsz írni akkor csak beírsz egy xd-t, sőt ezer dologra lehet használni a hangulatjeleket, de általában a kontextustól függ. But that's none of my business...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!