Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Történhetett velem olyan hogy...

Történhetett velem olyan hogy megátkoztak?!

Figyelt kérdés

Néhány hónapja kezdödött balszerencse sorozata követte egymást. Szèpen lassan az elején felse tünt mert aprankent jött. De aztán megfordult a fejembe hatha megatkoztak. Nem hittem az ilyenben soha. Aztán elmentem szinházba és leestdm a lépcsön majd elvesztettem a barátnömet aztan páran ellenemfordultak és folytathatnám... Soha nem volt velem ilyen.. Eddig összejöttek a dolgok de most nem. Ellenségem van egy pár de kinek nincs. Pár hete a szomszédom megváltozott eleve olyan mint egy boszorkány de most látszik megutált mert a barátnöim felidegesitették...

Szerintetek mi történik velem megátkoztak? Hogy tudok megszabadulni ettöl a sok balszerencsétöl hogy ne legyen több?

2014. jan. 25. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy megátkozott valaki, de ennek semmiféle jelentősége nincs az életed folyására. Mással is van olyan olykor, hogy nem jönnek össze a dolgai. De ha nagyon mögé akarsz látni valamilyen spirituális dolgot, akkor úgyis sikerülni fog.
2014. jan. 25. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
MIféle balszerencse sorozat?
2014. jan. 25. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megátkoztak, vagy van valaki a környezetedben, aki rossz hatással van rád.

Nekem is volt ilyen időszakom, és tudom is, hogy ki volt az az ember.

2014. febr. 2. 18:55
 4/4 mustafa33 ***** válasza:
Ez ellen csak az segít ha háromszor egymás után a földfelszínre merőlegesen pontosan 90°-ban az ég felé pisilsz.
2014. febr. 8. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!