Történhetett velem olyan hogy megátkoztak?!
Néhány hónapja kezdödött balszerencse sorozata követte egymást. Szèpen lassan az elején felse tünt mert aprankent jött. De aztán megfordult a fejembe hatha megatkoztak. Nem hittem az ilyenben soha. Aztán elmentem szinházba és leestdm a lépcsön majd elvesztettem a barátnömet aztan páran ellenemfordultak és folytathatnám... Soha nem volt velem ilyen.. Eddig összejöttek a dolgok de most nem. Ellenségem van egy pár de kinek nincs. Pár hete a szomszédom megváltozott eleve olyan mint egy boszorkány de most látszik megutált mert a barátnöim felidegesitették...
Szerintetek mi történik velem megátkoztak? Hogy tudok megszabadulni ettöl a sok balszerencsétöl hogy ne legyen több?
Lehet, hogy megátkoztak, vagy van valaki a környezetedben, aki rossz hatással van rád.
Nekem is volt ilyen időszakom, és tudom is, hogy ki volt az az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!