Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tölthetjük fel a...

Hogyan tölthetjük fel a szerencsénket?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nagyon szerencsés ember, de attól fél, hogy egyszer elfogy a szerencséje. Én nem szeretném, hogy elfogyjon neki, ezért is kérdem, hogy hogy lehet a szerencseszintet feltölteni ? Nagyon hálás lennék a komoly válaszadóknak, mert segíteni szeretnék az ismerősömön. 20/F

2015. dec. 7. 22:28
1 2
 1/11 Ratatamm ***** válasza:
100%
Elemmel,kapsz olcsón az Aldiban
2015. dec. 7. 22:29
 2/11 A kérdező kommentje:
És az működik is ? Csak az Aldis jó ?
2015. dec. 7. 22:33
 3/11 Ratatamm ***** válasza:
100%
Háát,nagy szerencsével a penyis is beválik,de azt ajánlom a legjobban
2015. dec. 7. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Vegyél szerencsekövet. Itt az általános jellemzések alján van ilyen köves cucc is; de asszem, lehet, hogy többféle is jó, mert itt mást ír, mint amit régebben mások mondtak, amúgy hát kb rá szoktak illeni itt a dolgok, amiket írtak, már megnéztem pár emböcre vonatkoztatva. noiportal.hu/kalendarium/altalanos_jellemzes.html

Ja meg hát ha kell valami, akkor érezd a magadénak, és ne azt mondd, hogy akarom, hiszem, remélem, hanem ezt mástól hallottam, hogy azt, hogy kétségem sincs affelől, hogy méltó vagyok rá.

2015. dec. 7. 22:57
 5/11 anonim válasza:
Alexander mestermágus
2015. dec. 7. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Patkóval és lóherével.
2015. dec. 8. 04:05
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Aki éli az életét, nem taktikázik, hanem mindent bevállal amit az élet elé tesz az meg is kap mindent, amire ehhez szüksége van.

Mindez persze a civilizációban egy nagyon nehéz feladat...

2015. dec. 8. 06:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Te lehet, hogy nem szeretnéd, hogy elfogyjon a szerencséje, de a sok szerencsétlen igen. A többieknek is legyen egy kicsit jó.
2015. dec. 8. 11:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Helló, 4.vagyok,ezt most találtam.

gbt.blogger.hu/

2015. dec. 8. 19:18
 10/11 anonim ***** válasza:
*rosszat linkeltem, ez az:gbt.blogger.hu/2014/04/18/balszerencse-szerencsetlenseg
2015. dec. 8. 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!