Van itt olyan ember akinek szinten rossz tapasztalata volt a jogaval es a meditacioval?
https://www.youtube.com/watch?v=k-4vEXH5bcA&feature=youtu.be..
ebben a videoban a jóga tanár pont arról beszél hogy nincs jóga hinduizmus nélkül! A 46 percnél pedig pont arról beszél hogy annak idején amikor ő tanulta egy gurutól ő is figyelmeztetve volt hogy ha nem vagy rá felkészülve akkor démonok támadhatnak meg, vagy a rossz tulajdonságaid erősödnek fel vagy sötét okkult erők ébredhetnek fel benned akkor amikor létrejön az egység a Brahmával vagy a kundalini felébred es te újjászületsz egy fajta belső ébredessel. Ellenben amikor te újjászületsz keresztény módra akkor az nem egy belső ujjászületés olyan ertelemben hogy nem belulrol fog fakadni úgy hogy erő ébred fel benned, hanem kívüröl jön a Szent Szellem és úgy lép be a te testedbe!
Lukács 3:16 János így válaszolt mindenkinek: "Én ugyan vízzel keresztellek titeket, de eljön az, aki erősebb nálam, és én még arra sem vagyok méltó, hogy saruja szíját megoldjam: Ő majd Szentlélekkel és tűzzel keresztel titeket,
Ezt a keresztseget fentről kapod és ez a keresztény újjászuletes ellentetben azzal az ujjaszuletessel amit a jóga útján lehet elérni!
Viszont amikor Isten megkeresztel Szent Szellemmel soha semmilyen figyelmeztetés a Bibliában vagy akar megtörtént esetre nem volt példa hogy valakiben rossz okkult erők ébredtek volna vagy a rossz énje erősödött volna meg ellentétben a jógával elért egyességben! Kérdés hogy akkor vajon az az egyesség honnan származik ami ilyen veszélyekkel jár?
Ez pedig egy dél Indiában élő hozzászólása.
I find it odd that Americans are obsessed with yoga. I'm from South India and I'm a Christian who's a born again believer. We never talk about yoga or mediation, because our forefathers were Hindus who converted to Christianity and left the Hindu practices behind them! It's so dangerous to bring these practices into your homes and churches because they are the gateway for Satan to enter into your mind and your home! Everyone who's lived in India and is a follower of Jesus Christ, and a born again believer knows this!
Szerintem ez a hozzaszolás is magáért beszél!
de itt van magyarul:
Furcsának találom, hogy az amerikaiak a jóga megszállottjai. Dél-Indiából jöttem, és keresztény vagyok, aki újjászületett hívő. Soha nem beszélünk a jógáról vagy a közvetítésről, mert őseink hinduk voltak, akik áttértek a kereszténységre, és hátrahagyták a hindu gyakorlatokat! Nagyon veszélyes ezekat a gyakorlatokat az otthonodba vagy a templomokba bevinni mert ez egy kapu a Sátán részére hogy az elédbe és az otthonodba lépjen! Mindenki, aki Élt Indiában, és követője Jézus Krisztusnak, és egy újjászületett hívő tudja ezt!
De érdemes megnézni az alatta lévő hozzászólásokat is!
I came out of Kundalini yoga, new age, shamanism, Qi Quong, Ti Chi, etc etc... so many demonic teachings! I followed a Hindu Guru with Satan powers too! I LOST EVERYTHING AND WOUND UP BEDRIDDEN THREE YEARS UNTIL I FINALLY CALLED ON GOD! I too had a encounter with Jesus and made Him my Lord and Savior and eventually HE HEALED ME!! That was 27 years ago and I now serve the Lord and travel sharing the gospel and seeing others Set Free!!! God is FAITHFUL!!!👑🔥✝️
37"
Bizonygatni csak annak kell aki nem biztos valamiben es kétségei vannak! Te tapasztaltál a válaszaimban olyat ami bizonytalanságra enged következtetni! Hiszen te magad mondod hogy nekem mar meg van a saját álláspontom. Ebben a hozzászólásodban van egy kis ellentmondás!
Vagy lehet hogy magadból indulsz ki ,mert nincs 100%-os bizonyságod, hanem csak gondolsz valamit vagy személyes meggyőződésed van és érvelsz mellette!
Ami persze normális hozzáállás a Jógára és a meditációra nézve mert nem lehetsz benne 100%-an biztos hogy ez jó út.
Azért gondolhatod hogy talán én sem vagyok biztos az én dolgomban! Mert gondolhatod magadban hogyha nekem nincs bizonyságom akkor a másiknak honnan van.
Had mondjak vmit! Ha vki megtér igazán, akkor az ő bizonysága nem emberektől van, hanem Istentől! Ezért lesz megrendíthetetlen a hite, amit kívülállóként lehet hogy nehéz megérteni! Jézus azt mondta:Én vagyok az út, az igazság és az élet! Senki nem mehet az Atyához csak Énáltalam!
Ha vki leteszi az életét az Ő kezébe és Isten megkereszteli Szent Lélekkel akkor az ö bizonysága Istentől van és maga az Igazság lesz benne. Innentől fogva nincsenek kétségek sem bizonygatni nem kell maga számára semmit.
Én sem ezt teszem, hanem figyelmeztetni és menteni próbálok lelkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!