Sok ember miért van az Illuminati eszméje ellen? Miért gondolják hogy rossz?
viccet félretéve, miért? Miért hiszik azt hogy rossz?
(légyszíves aki nem hisz benne ne is írjon alá meg a szokásos reptile baromságok vagy mi amit valami dél amerikai fiú talált ki -.-')
Köszönöm a válaszodat, és megértettem ez teljes mértékben kimerítette a kérdésemet. :))
És igen igazat kell adnom ez így van.
Mert a bölcs mindig hallgat... :) (megy a plusz pont)
A hülyeséget globális depopulációval nem lehet megszüntetni csak a mértékét csökkenteni oktatással.
A veszélyt nem a hülyék jelentik. Hanem a gonoszak. Ön szerint mitől gonosz valaki? Ki veszélyes magára és miért?
Kedves 5-ös, nem tudom mennyit ismersz az illumináti rendszeréből illetve hogy mik is az igazi tervük, de ők nem a globális társadalmat akarják elsősorban visszoszorítani (de ez is elvileg a terveik között van..)
Elsősorban pl az arab iszlámista államok a célpontok akik sosem hódolnának be a nyugati dominanciának illetve egyéb elmaradott fejlődésre képtelen (nem is akaró) népek kiiktatása úgymond tehát visszaszorítani a föld népességét egy kezelhető létszámra (egyébként nyugodtan tegezhetsz nem szeretem a magázódást)
Szerintem maga mint a "gonosz" ember nem létezik minden csak nevelés kérdésre hogyan nevelkedik az illető ha gyerek korábban sokat verik bántják vagy ezt az erőszakos magatartást látja a szüleitől ő is ilyen lesz (persze mindig vannak kivételek pl.: elmebetegek, pszichés zavarokkal kűzdők stb..)
Maga a rend (elvileg) már elkezdte úgymond ezt az átnevelést több olyan országban amik szerintük érdemes a fennmaradásra (a magyarok is beletartoznak szerencsére :D) a legjobban szerintem ezt úgy lehet látni hogy ha megnézzük a történelmet és az emberek viselkedését az államoktól lassan haladva felénk már látszik a generációk közötti óriási gondolatváltások.
"Elsősorban pl az arab iszlámista államok a célpontok"
-holtversenyben a kereszténység, a nemzet államok, a vallások, az anyanyelvek. Egy nagy falu az emberiség -amelynek az ő elképzelésük képezi a hitrendszerét és egy őáltaluk engedélyezett nyelven kommunikálnak. Nagy a tolerancia, óriási nagy - egyet kivéve, ha nem tetszenek az ő ALJAS ELNYOMÓ elveik. Akkor azt garantáltan kikészítik és nyomtalanul megsemmisítik.
Egy szerencsénk van, az egymilliárd kicsi kínai egy emberként röhög rajtuk. Remélem segítettem, Málna Kisasszonynak.
A legnagyobb ellenfél az, az arab kúltúra ha úgy vesszük, a kínaiak gépesíteni akarnak átvenni a hatalmat a kereskedelem felett és stb... ma már kínának messze a fő cél hogy ő szerezze meg a piaci vállalatok feletti részvények nagyrészét...Ám! Az illumináti maga mint szervezet nem rasszista, nem bőrszín illetve rassz alapján válogat, akkor honnan is tudhatnánk, hogy ázsiaiak nincsenek benne?
nem hinném hogy magát mint a nyelvet globálisan elnyomnák (erőszakkal) bár az is a nemzeti összetartazosához tartozik..de nem tűzzel vassal írtanák azért, viszont sokkal kényelmesebb lenne egy, egy nyelvű világban élni teszem azt..
És miért lenne aljas vagy elnyomó, egy olyan rendszer kiépítése ami az emberek jólétét szólgálná ahol lényegében megvan mindenem ami kell, úgymond.
a nyelvet globálisan elnyomnák nemzeti összetartazosához tartozik..de nem tűzzel vassal írtanák azért, viszont sokkal kényelmesebb lenne egy, egy nyelvű világban élni teszem azt..
Lecserélnéd a kényelemért az anyanyelved ?. Milyen jólét" az, ahol a nemzeti identitástól megfosztva, egy idegen nyelven kommunikálva élhetsz? Vidámabban fogy a hamburger, lehet. Nekem a legnagyobb kincsem az anyanyelvem, hogy anyanyelvemen eredetiben olvashatom Arany, Babits, Radnóti, Weöres verseit. Nincs az a kényelem, amire ezt le lehetne cserélni.
De nekem mindegy viszont a te elképzelésed. Higgyél amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!